2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدترین راهه پناهندگی. اگه کار و شغل یا تحصیلاتی ندارین که بتونین با استفاده از اون پذیرش بگیرین مطمئن باشین اونجا هم وضعیت بهتری نخواهید داشت. اصلاً روی پناهندگی حساب نکنین الآن.

ولي من ب دوستام واسه كيس كمك ميكنم ك ازون جهنم بزنن بيرون ولي واقعا ديگه كي پول داره ك بياد

خب الان اگه بخوای تو کیس به من کمک کنی چی میگی؟😁

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾
والا سوسیال احتیاج نیست بریم ثبت ادرس کردیم خودشون میان بازدید هر یکماه 40روز لوازم میارن یا لباس یا ...

ببین منظور دوستمون این هست که اینکه آدم زیر منت دیگران باشه جالب نیست حالا حتی اگر شما رو بفرستند به یک کاخ !!ادم که نباید به حداقل راضی باشه 

چرا ناراضی باشم بعنوان پناهنده خیلی هم بهم احترام میذارن نمیدونم توی چ شرایطی زندگی میکنی.ولی اینجا از دیدشون پناهنده ها ادمایی هستن که از سختی و مشقت کشورشون دربدر شدن ن غاصب و کسی که حقی از مردم عادی ضایع کردن.کاملا میبینم وقتی از کنار همسایه هامیگذرم لبخند میزنن یا میگن بخاطر پله ها میتونن خریدارو بیارن بالا.حتی مغازه دار یا میوه فروش ابراز علاقه میکنه که شاگردشو میفرسته خریدا بیاره دم خونه.نگا انسانها متفاوته وقتی کسی بمن نگا میکنه توی مثلا دفتر سازمان ملل میرم واسه امضا زدن لبخند میزنم پلیس ها هم باخوش اخلاقی هدایت میکنن گاهی چای یا شکلات تعارف میکنن هستن کسایی که تمایلی یرای خروج از ترکیه ندارن.منم اگه میخام برم چون خانوادم المانه تنها بی کس نمیتونم 4تابچه بزرگ کنم

ببین منظور دوستمون این هست که اینکه آدم زیر منت دیگران باشه جالب نیست حالا حتی اگر شما رو بفرستند به ...

اینجا برای خانواده باسرپرست حداقل درنظر میگیرن برای زن مجرد و بابچه حداکثر امکانات هست

کسی حق کارکردن نداره چجوری شمانمیدونی.وقتی سازمان ملل حقوق برات تعیین میکنه اجازه کارنداری.من دنبال ...

خوب شما راضی هستی این که اصلا خوب نیس با کمک مردم زندگی کردن

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

استارتر فقط يه چيزي را بدون پناهندگي يعني حقوق بخور و نمير تو يه كشور غريب فقط همين بدون هيچ جايگاه اجتماعي!!

اتريش حتي بهشون خونه نميدن كه از توي كمپ بيان بيرون مردمش وحشتناك متنفرن از پناهنده ها

همشون توي دهاتا زندگي ميكنن براي خريد ميان وين با سر و وضعي نامناسب

به حرفاي همه اعتماد نكن 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چرا ناراضی باشم بعنوان پناهنده خیلی هم بهم احترام میذارن نمیدونم توی چ شرایطی زندگی میکنی.ولی اینجا ...

خوب این که ترحم و زیر دین بودنه  زیبا نیست

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

شما کلا نمیخوای قبول کنی ، کلا تو جایی که من زندگی میکنم سوسیال گرفتن فحش محسوب میشه. کسی که پناهنده ...

حرفتون درسته عزیزم ولی پناهجو هم اگه خودش بخواد و تنبل نباشه بعد از یه مدت که زبان خوند میتونه بره دانشگاه درس بخونه مثل شما و یا اینکه مشغول کار بشه و مالیات هم بده مثل شما و بقیه شهروندهای اون کشور و بعد از اون هم کسی متوجه نمیشه که اون شخص پناهنده است یا کاری یا تحصیلی وارد کشور شده 

همه چی بستگی به شخصیت افراد داره

ببین منظور دوستمون این هست که اینکه آدم زیر منت دیگران باشه جالب نیست حالا حتی اگر شما رو بفرستند به ...

این دوستمون مثل اینکه متوجه نیست بودجه سازمان ملل حقوق بشر از طرف امریکاس و اون کشوری که داخلش پناهنده هستی نیمی از هزینه هارو میده نصفش ب عهده اون کشور نیست نمیدونن هرچی تعداد پناهنده ی کشور بیشتر باشه سازمان ملل و حقوق بشر از همه لحاظ کمک میکنه حتی واسه امنیت بازسازی ساخت کمپ و غیره