2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزاااان...ایشاا...شماها هم بسلامتی زایمان کنید...و اونایی ک منتظرن زودی خبر خوش بشنوند...ولی بهتون بگم به حرف این خاله زنکا برا جنسیت گوش نکنید و اینا ک تو اینترنت زده من همه نشونه های پسرو داشتم همه میگفتن پسره تست کلم و اینا هم میگفت پسره ک همش اشتباه بود

اوخی عزیزم😍

من عاااشق دخترم ولی خونواده خودم میگن فقط باید پسر بیاری

تو خونواده شوهرمم فقط یه پسره بقیه دخترن

حالا همش بمن میگه زن عمو باااااید پسر بیاری 

من تنهام 

اینقدر میگن الان نمیدونم بچم چی باشه خوشحال میشم؟

من ایمان دارم که امسال یعنی سال ۹۷کلی اتفاقای خوب میفته و همه چی درست میشه.من به روزای خوب امیدوارم😃
ممنون عزیزاااان...ایشاا...شماها هم بسلامتی زایمان کنید...و اونایی ک منتظرن زودی خبر خوش بشنوند...ولی ...

من علايمم نصفش شبيه دختر دارس ، نصفش شبيه پسرداراس

مثلا گر ميگيرم، نفس نفس ميزنم، از شيريني متنفرم، بتام روز موعدم ١٣٠ بود، خواب شبانم مختل شده، اصن راحت نميخوابم 

ولي از اون طرف پوست دست و صورتم خشك نشده و ني ني سمت چپمه، رشد موهامم تغييري نكرده، تنبل شدم

نميدونم ني ني چيه، ان شالله ك سالم باشه فقط

خداجونم ممنونم واسه همه چي❤️❤️❤️
مبااااركه عزيزم ان شالله صحيح و سالم بياد بغلت علايمت چي بود؟

ممنون عزیزم...خیلی به علاءم توجه نکن...من سینه راستم بزرگتر شده بود نوک سینه هامم تیره...علاقم به میوه بیشتر شده بود..سه ماه اول حالت تهوع داشتم..اصلا پف نکردم..دماغمو لبم هم تغییری نکرده..علاءمم به پسر میخورد تا دکتر سونو گفت دختره از تعجب مونده بودم..همه میگفتن پسره...تازه من بچم از هفته ۱۶ تکوناشو بعضی وقتا حس میکردم ک با این وضعم میگفتن تکون پسرا زودتر تشخیص داده میشه..

من علايمم نصفش شبيه دختر دارس ، نصفش شبيه پسرداراس مثلا گر ميگيرم، نفس نفس ميزنم، از شيريني متنفرم، ...

منم همه این علایم رو داشتم بچم دختره

❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو  این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍