2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم وزوز گوش عللش بسیارررر متنوعه، از جرم گوش و زیاد در معرض سروصدا بودن بگیر تا قند و چربی و فشارخون و حتی کم خونی و....

در ضمن شما احتمالا وزوز رو دایم داری ولی در محیط خلوت بخاطر سکوتی ک هست میشنویش 

چیکار کردی خوب شد؟

شنیدم عالیع این

http://shafaamarket.com/index.php/فروشگاه/طب-اسلامی/فیجن-قطره-گوش-detail.html

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

ب یه دکتر گوش و حلق مراجعه کنین ک هم گوشتون رو از جرم معاینه کنه،  هم سلامت عصب شنوایی و درصورت لزوم آزمایش خون هم براتون مینویسه واسع موارد دیگه

سرگیجه ک ندارین؟

ضربه ب سر چند وقته نداشتین؟ 

شستشو یا ساکشن گوش چی؟

ب یه دکتر گوش و حلق مراجعه کنین ک هم گوشتون رو از جرم معاینه کنه،  هم سلامت عصب شنوایی و درصورت ...

من چند سال پیش پشت گوشمو ۳ بار حجامت کردم  ۲ ماه بعد وزوز گرفتم میتونه علتش باشه؟

دستت درد نکنه، کسی برای وزوز استفاده کرده؟

اره ، کلا راضی بودن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس