2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم وزوز گوش عللش بسیارررر متنوعه، از جرم گوش و زیاد در معرض سروصدا بودن بگیر تا قند و چربی و فشارخون و حتی کم خونی و....

در ضمن شما احتمالا وزوز رو دایم داری ولی در محیط خلوت بخاطر سکوتی ک هست میشنویش 

چیکار کردی خوب شد؟

شنیدم عالیع این

http://shafaamarket.com/index.php/فروشگاه/طب-اسلامی/فیجن-قطره-گوش-detail.html

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

ب یه دکتر گوش و حلق مراجعه کنین ک هم گوشتون رو از جرم معاینه کنه،  هم سلامت عصب شنوایی و درصورت لزوم آزمایش خون هم براتون مینویسه واسع موارد دیگه

سرگیجه ک ندارین؟

ضربه ب سر چند وقته نداشتین؟ 

شستشو یا ساکشن گوش چی؟

ب یه دکتر گوش و حلق مراجعه کنین ک هم گوشتون رو از جرم معاینه کنه،  هم سلامت عصب شنوایی و درصورت ...

من چند سال پیش پشت گوشمو ۳ بار حجامت کردم  ۲ ماه بعد وزوز گرفتم میتونه علتش باشه؟

دستت درد نکنه، کسی برای وزوز استفاده کرده؟

اره ، کلا راضی بودن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز