2789
عنوان

طلسم ازدواج

1900 بازدید | 14 پست

من متاسفانه خواستگار زیاد داشتم غریبه ها که هیچی جواب رد میدادیم و دیگه نمیدیدمشون ولی توی فامیل خیلی ها بودن و خیلی اصرار داشتن . خلاصه عقد کردم با یکی از اقوام . اما انگار واقعا چشم بد خیلی دنبالمونه همش یه موانعی پیش میاد برای عروسیمون . میشه خواهش کنم برام دعا کنید و صلوات بفرستید با دلهای پاکتون . مشکل اینجاست از نامزدم دورم سخته همینطور عقد موندن. خواهش میکنم برام دعا کنید زودتر برم سر زندگیم . خیلی هر دو خانواده اهل دعا و رضایت خدان اما باز یه ضرر هایی پیش میاد برامون. کلا با عقد ما انگار فامیل شوک الکتریکی بهشون وارد شد فکرشو نمیکردن ما دو خانواده باهم فامیل شیم چون هردو خانواده  از خانواده های تو چشم فامیلیم که همه فکر میکنن خیلی خوب بوده وصلت با ماها . خلاصه دل های ناراضی و بدخواهشون موانعی رو برای ما به وجود آورده دعا کنید برام ❤❤❤

انشالله مشکلتون حل میشه عزیزم

اللهم صل علی محمد وال محمد

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

وای   همش ذکر لا حول ولاقوه الا بالله رو زبونتون باشه

چون چشم خیلی تاثیر داره

دعا کردم برات گلم

خودتم هررروز یس بخون

انشالله همه چیز درست میشه واسه خوشبختیه منم دعا کن

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای   همش ذکر لا حول ولاقوه الا بالله رو زبونتون باشه چون چشم خیلی تاثیر داره دعا کردم برات گ ...

بخدا علنی بهمون میگن مااااا فکرشو نمیکردیم شما دو خانواده باهم وصلت کنید ☹ چشمشون میخواد در بیاد. اینقد پرس و جو میکنن تو کارمون که نگو . توضیح هم که میدیم چشمشون میره بالا سرشون 

چشم زخم از جمله چیز های است که در روایات به آن پرداخته شده و رد نشده است بلکه از طرف ائمه پذیرفته شده است.

نکته ظریفی که در چشم زخم وجود دارد این است که یک نوع نیرو از طرف شخصی است که یک کلامی را ادا کرده مثلا درباره شخصی چیزی به زبان آورده.

در روایت آمده: «لو نبش لكم عن القبور لرأيتم ان اكثر مو تاكم بالعين»

«اگر قبرها باز شود خواهید دید که بیشتر مرده‌ها به خاطر چشم‌زخم است.» با توجه به این روایت اثر چشم ‌زخم حتی تا درون قبر هم باقی خواهد ماند.

درمان چیست؟

بسیاری از چشم زخم ها ناشی از چشم زخم خود انسان نسبت به خودش می باشد. نکته ای که خیلی وقت ها ما از آن غافل هستیم.

درمان این نوع از چشم زخم این است که انسان درباره خودش خوش زبانی نکند و اگر احیانا اتفاق افتاد از ذکر زیر استفاده کند:

امام صادق (ع) می‌فرمایند: «چشم‌زخم حق است، ایمن نیستی از چشم خودت بر خودت، و نه از خودت بر دیگری، اگر ترسیدی که کسی (یا خودت) را چشم‌زخم بزنی، بگو ما شاء الله لا قوة إلا بالله العلي العظيم، سه مرتبه.»

دومین درمان چشم زخم رقیه حسنین (ع) است، حضرت علی (ع) می‌فرمایند: «پیامبر (ص) حسن (ع) و حسین (ع) را رقیه کردند، أعيذكما بكلمات الله التامات وأسمائه الحسنى كلها عامة من شر السامة والهامة ومن شر كل عين لامة ومن شر حاسد إذا حسد، سپس پیامبر (ص) فرمودند حضرت ابراهیم (ع) به همین نحو اسماعیل (ع) و اسحاق (ع) را تعویذ می‌کرد.»

سومین درمان حمد و معوذتین است، در روایت آمده: 

هرگاه پیامبر (ص) کسل می‌شدند یا چشم‌زخمی به او می‌رسید یا دچار میگرن می‌شدند، دو دست خود را باز می‌کردند و سوره حمد و معوذتین می‌خواندند سپس با دست صورتشان را مسح می‌کردند و مشکلشان برطرف می‌شد.

گناه یعنی خداحافظ مهدی

من یک خانم دعا نویس میشناسم که رفتم پیششون و خیلی از دوستامم براشون کار انجام داد و راضی بودن

شمارش

🔴09379570528🔴

مریم خاتون

شوهرم طلاقم داد و بچمو ازم گرفت

مریم خانم اول با دعا بچمو پس گرفت بعدشم کاری کرد شوهرم برگشت به دست و پام افتاد الانم در حال اقدام برای بچه دومیم🥰

مادرم بیماری لاعلاج داشت به لطف ایشون درمان شد

به جون یه دونه پسرم کل زندگیمو مریونشم

انشاالله گره از کار همه باز بشه

توکل کنید به خدا و باهاش تماس بگیرید

ازین الکی ها ام نیست که اینجا فقط میان آیدی میذارن خیالتون راحت

مریم خاتون

🔴09379570528🔴

همه کارم انجام میده،بخداوندی خدا ردخور نداره

من ی دعانویس خوب میشناسم ک کارشون عالیه اگ خواستی بگو معرفی کتم 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

من ميشناسم كليمي يهودي هست قبل كرونايي از اينستا اشنا شدم تا الان كلي جواب گرفتيم همه مون مشكلا محتلف بود فقط يكم بي اعصابه 😄 حافظش هم خيلي خوبه moon_esami133046 اين اي دي تلگرامشه telesm_yahoodi73 اين اي دي اينستاشه