2777
2789
عنوان

زیبایی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 28 پست
خرما بخور با اناناس وسیب وبه سوره یوسفم هرروز بخون براش

یه سوال دیگه هم دارم.

شیر پاستوریزه بهتره یا استریلیزه ها؟؟

باید قبل مصرف جوشوند یا نه همونجوری سرد میشه توبارداری مصرف کرد؟؟

من قبل بهرداریم اصلا لبنیات نمیخوردم.

شیر پاستوریزه تاریخ دار الان میگیرم ولی جوش که میارم حالم بهم میخوره.دوسدارم همونجوری سرد بخورم.

یه سوال دیگه هم دارم. شیر پاستوریزه بهتره یا استریلیزه ها؟؟ باید قبل مصرف جوشوند یا نه همونجوری سر ...

به نظرمن شیرمحلی بگیر خوب بجوشون بزار یخچال سرد بشه بعدباهاش شیرخرما درست کن بخور خوبه 

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگن کنسروجات خوب نیست. اونوقت رب گوجه رو چطور مصرف کنم. نمیشه تو بعضی خورشت ها رب نریخت که.یا گوج ...

تن ماهی تا جایی که میتونی مصرف نکن جیوه داره اصلا خوب نیست

بقیه کنسروها رو بخاطر مواد نگهدارنده میگن مصرف نشه یا کم استفاده بشه

بیشتر غذاهای طبیعی بخور،بجای رب گوجه بریز سالمتره ولی خب زیادم سخت نگیر

بهتره تا ۴ماه اول که اعضای داخلی بچه تشکیل میشه مراعات کنی که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

ادامس اصلا نخور تو خورشتاهم گوجه رنده کن خب سرخ کن با روغن بعد اضافه کن به خورشتت اگه رنگش جالب نبود ی قاشق رب بزن یا رب محلی بگیر ازکسی زعفران و عسل وجگر هم نخور تا 5 ماهگی ولی سوره یوسف رو هرروز بخون با وضو

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

کلمو منم شنیدم.ولی همه ی میوه ها و سلزیجات در نوع خودش به مقدار کم کلی خاصیت داره.من که خوردم تو این مدت.سیب وگلابی و به بچه رو خوشکل میکنه

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم. شیر پاستوریزه بهتره یا استریلیزه ها؟؟ باید قبل مصرف جوشوند یا نه همونجوری سر ...

فقط و فقط پاستوریزه.نیازی نیست بجوشونی

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
به نظرمن شیرمحلی بگیر خوب بجوشون بزار یخچال سرد بشه بعدباهاش شیرخرما درست کن بخور خوبه 

شیر غیر پاستوریزه برای زن باردار خوب نیست اصلا

تره به تخمش میره حسنی به باباش 

بالاخره بچه شبیه پدرو مادرش میشه توقع تفاوت انچنانی نداشته باش ولی یسری کارها برای زیبایی فرزند میتونی انجام بدی 

مثلا سوره یوسف را به سیب قرمز بخون و بخور 

سوره یس به انار 

وهمچنین خوردن گلابی برای زیبایی فرزند توصیه شده 

کتاب ریحانه بهشتی نوشته سیما میخبر را تهیه کن همه دستورات برای زیبایی و باهوش شدن فرزند را نوشته

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
برای روشن شدن پوست نوزاد چی باید خورد؟؟

میوه زیاد بخور

من هلو دو ماه اخر خیلی خوردم

پسرم به دنیا اومده بود شبیه هلو بود🤣

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
در نهایت تو فقط میتونی تا حدی رنگ پوستشو تعیین کنی  رنگ چشم و شکل و قیافش همون لحظه بسته شدن ن ...

من خودم سفیدم و شوهرمم زیاد سبزه نیستش.

سالم باشه .خدا به همه بچه سالم سالم بده

شیر غیر پاستوریزه برای زن باردار خوب نیست اصلا

نمیدونم شاید