2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازته دلم باتموم وجودم حرفاشوگوش میدم الان که ازدواج کردم وقتی تنهام فقط وفقط دلم مامانمومیخاد.زنگ میزنم بهشوباهاش حرف میزنم

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰

هر چقدرم حرف میزنه باز خدا رو شکر کن که داریش انشالله مادرت ۱۲۰ ساله بشه ولی همه ما یروزی حسرت شنیدن صدای مادرامونو میکشیم من چند شب پیش خواب دیدم مامانم از پیشم رفته نمیدونید چقد گریه کردم و داد زدم تو خواب

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

مامان منم همینطوره ... الهی قربونش برم نفسم هر وقتم tv میبینیم اصلا مهم نیست براش همینجور ادامه میده منم یک چشم و گوشم پیش مامان و حرف زدن باهاش یک چشم و گوش دیگه‌مم ب tv ...😂😂 دیگه عادت کردم

...

آخه هر جور حساب میکنم زحمتاو مهربونیا و از خود گذشتگی هاشو مرور میکنم تازه میفهمم ک خاک بر سرم اصلا هر وقتی مامانم حرف میزنه من باید tv رو حتی خاموش کنم سراپا گوش باشم باهاش ... نه اینکه دور از جون تو دلم حتی نق بزنم ک وای سر درد گرفتم!!!

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

من ن خودم حرف میزنم نه مامانم...زنگ میزنه که مثلا من باهاش حرف بزنم بلد نیسم حرف بزنم در حد یه دقیقه ی سلام احوالپرسی میکنه قطع میکنه😔😕

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

برعکس من زیاد حرف میزنم 😯 مامانم میگه کشیدی به بابات هی حرف میزنی هی چایی میخوری حرف میزنی مثه عمتم بلبل زبونی 😯

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
من ن خودم حرف میزنم نه مامانم...زنگ میزنه که مثلا من باهاش حرف بزنم بلد نیسم حرف بزنم در حد یه دقیقه ...

واااا بگوووووو سلامون علییییک حاج خانوم ناناس خانوم مامانه خودم ماهه خودم چطوری حضرت والا شاه شاهان چطوره ؟ سلامبرسون از طرفم ببوسش 😂😂😂

مامان منم همینطوره ... الهی قربونش برم نفسم هر وقتم tv میبینیم اصلا مهم نیست براش همینجور ادامه میده ...

مامانه من میگه برو چاییی بیار بزا کودک شو ببینم 🙆