2821
2789
عنوان

حالم خرابه

109 بازدید | 10 پست

از طرف دوستم میگم گفت ازتون راهنمایی بگیرم

من یکیو دوست دارم که شغل آزاد داره درآمدش هم بدنیست بخاطر اینکه عاشقشم میخوامش اما خواهرم باحرفاش و کاراش همش منو اذیت میکنع میگه اونو نخوام همش باحرفاش دلمو میشکونع من اونو دوست دارم میخوامش ولی حرفای خواهرمو نمیتونم تحمل کنم چکارکنم؟؟

من امسال کنکوردادم خواهرمم مهندس هس

همه عقیده ش اینه که باااااید یه شوهرپولدار و خوشگل .... بکنیم

من اینو دوس دارم ...

چه جوری خواهرمو رازی کنم

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

چرا خاهرت باید راضی باشه ؟؟؟

هر کس نظری داره

عاقلانه تصمیم بگیر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

با حرفاش خیلی حالمو داغون میکنه

نیترسم سنگ بندازه جلو پامون

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم میگم زندگی خودمه

میگه تو آبرومون رو میبری با انتخابت

اخه پسره مشکلی نداره فقط اون یکی برادرش چون نتونسته زندگی خوبی بسازه اینم با اون مقایسع میکنه

راضی*

حسش نبود با ض بنویسم چون باید چندثانیه نگهداشت خخخ

خب خواهرتم از سر دلسوزی میگه

باید قانعش کنی پول همه چی نیست

خوشبختی مطلق نیست

بودن پول خوشبختی نمیاره اما نبودشم بدبختی میاره

خواهرت که قرار نیست با اون شخص ازدواج کنه

بهش بگو خب تو شوهر پولدار کن

ابروی خانواده هم با این جور چیزا نمیره

سلام (-:
خب خواهرتم از سر دلسوزی میگه باید قانعش کنی پول همه چی نیست خوشبختی مطلق نیست بودن پول خوشبختی نم ...

من خیلی اونودوس دارم پولشم اونقد هس ک خوشبخت بشم باهاش

ولی این دیه خیلی دخالت میکنه

میترسم سر این قضیه رابطمون خراب بشه اخه همین یه خواهرو دارم 

من خیلی اونودوس دارم پولشم اونقد هس ک خوشبخت بشم باهاش ولی این دیه خیلی دخالت میکنه میترسم سر این ...

خواهرت چند سالشه؟

خب خداروشکر دستش به دهنش میرسه

به مامانت بگو با خواهرت صحبت کنه

در هر صورت رضایت مادر و پدرت مهمتره

خواهرتم فقط برای اینکه دلخور نباشه راضیش کنی بهتره

سلام (-:
خواهرت چند سالشه؟ خب خداروشکر دستش به دهنش میرسه به مامانت بگو با خواهرت صحبت کنه در هر صورت رضای ...

خواهرم23/24هس

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792