namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 عنوان رنک مو 75 بازدید | 4 پست سلام به همه خانوما من الان رنگ مو هام عسلی یا همون ترکیب رنگی هستش که تقریبا همه رو موهامون هست حالا میخوام تا مرواریدی پایه رو روشن کنم راهی میشناسین که موهام داغون نشه ممنون میشم کمکم کنین ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه.. 1397/04/16 | 11:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 باید دکلره کنی😑😑😑در هر صورت آسیب میبینه دکو کرم کنم به رنگ دلخواهم میرسم و اینم بگم دو سالی هست دکلره نکردم ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
مهیاهستم عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 652 دکو کرم کنم به رنگ دلخواهم میرسم و اینم بگم دو سالی هست دکلره نکردم سلام عزیزم من یه تاپیک زده بودم برا داروی گیاهی که گرفتم الان بهت پیشنهاد دوستی دادم اگه میخای قبول کن که من برات بفرستم اگرم نمیخای که هیچی من را در Instagram دنبال کنید! نام کاربری: mah_pishony_m
namnamasgari مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 7776 سلام عزیزم من یه تاپیک زده بودم برا داروی گیاهی که گرفتم الان بهت پیشنهاد دوستی دادم اگه میخای قبول ... سلام ممنون بله پذیرفتم لطف میکنین ..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..