2777
2789
عنوان

زود انزالی

| مشاهده متن کامل بحث + 5738 بازدید | 23 پست

http://www.eslamteb.com/درمان-مشکلات-جنسی-آقایان-با-راهکارهای/

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کانتوم و اسپریو وو... دکتر و....ول کنید اینا همش ضرره فقط که متخصص طب اسلامی سنتی پیدا کنید تا کارتونو درست کنه حتما درست میشهرو راهکار هایی  دارن متناسب هر طبع و هرشخص حتما پیدا کنید تابه آرامش برسید هرچه زود تر  وراحت شید

کلا هویج خیلی عالیه. در مورد تخم هویج هم از عطاری بپرسی بهت میگه. کلا طب سنتی واسه زودانزالی خیلی در ...

شما شوهرت  مشکل داشته چه جوری درمانش کردی 

اگه امکانش هست لطفا راهنمایی کنید مرسی 

درمان زود انزالی با گیاهان دارویی

یکی از داروهای بسیار موثر در دفع این بیماری کندر است که در بیماران با تجویز کندر این مشکل بهبود یافته است. علاوه بر این، گیاهانی نظیر کراویا (شاه زیره)، تین فین، ریشه ایرسا و افتیمون جهت درمان زود انزالی و همچنین، زیره سیاه، قسط شیرین، دانه صنوبر (چلغوز)، سورنجان، خرنوب و … به افزایش قوای جنسی کمک می کنند.

مقاله درمان زود انزالی با گیاهان دارویی رو از سایت عطارک مطالعه کنید

کندر خوراکی

دانه چلغوز

کراویا

🟡درمان قطعی زود انزالی :

به دو روش با دارو و بدون دارو ❗

زود انزالی نوعی اختلال عملکرد جنسی است که می تواند بر کیفیت زندگی جنسی یک زوج تأثیر بسیار منفی بگذارد ! این وضعیت ممکن است باعث ایجاد سرخوردگی، افسردگی و اضطراب در مردان شود و نارضایتی زوجین را افزایش می‌دهد. 

♦️قویترین داروی گیاهی انزال زود رس و تقویت اندام جنسی 

دکتر میر حسین کاظمی

شماره تماس و هماهنگی :

09367461816