2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

79 بازدید | 7 پست

سلام دوستان عزیز

یه سوال داشتم از کسانی که راجع به این موضوع اطلاع دارن

من تا یک ماه پیش واسه مشکل تخمدانام از قرص استفاده میکردم.ولی قصد بارداری نداشتم. الان تصمیم دارم باردارشم. دکترم همون قرصارو برام بازم تجویز کرد به اضافه یه سری قرصای جدیدتر

و بهم گفت زخم دهانه رحم دارم که باید فریز شه.

منم ازونجایی که از فریز میترسیدم پیش یه دکتر دیگه رفتم  که بهم گفت قبل از بارداری فریز نکنم.

و اینکه باید بعد از حدود یک سال اقدام که جواب نگرفتم از قرص های تحریک کننده تخمک گذاری کمک بگیرم نه از الان!

به نظرتون حرف کدومو گوش کنم؟ در مورد فریز که اصلا دوست ندارم انجام بدم و انجام نمیدم

ولی در مورد قرصا مطمئن نیستم

زخمت بزرگ بود؟

در مورد اندازش چیزی نگفت منم نپرسیدم

ولی اینم بگم که سه دوره انتی بیوتیک مصرف کردن خوب نشد. سری آخر که رفتم گفت دیگه با قرص خوب نمیشی باید فریز کرد😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقيقا مثل شما بودم سه تا دكتر عوض كردم از ترس فريز خيلى انتى بيوتيك خورم ولى اخرش فريز كردم در حالى كه زخمم بزرگتر از موقعى شده بود كه اولين بار بهم گفتن بيا فريز كن

منم دقيقا مثل شما بودم سه تا دكتر عوض كردم از ترس فريز خيلى انتى بيوتيك خورم ولى اخرش فريز كردم در ح ...

جدا؟ شما بعد از بارداری فریز کردین؟

الان دوباره دارن آنتی بیوتیک مصرف میکنم دکتر جدیدی که رفتم تاکید کرد قبل از بارداری فریز انجام ندم چون احتمالش هست که شانس بارداری رو کاهش بده

[QUOTE=63643577]جدا؟ شما بعد از بارداری فریز کردین؟ الان دوباره دارن آنتی بیوتیک مصرف میکنم دکتر جدیدی که رفتم تاکی ...[/QUOTE]

بله بعد از باردارى بود هيچى مثل فريز زخم رو خوب نميكنه ولى عوارضش تنگ شدن دهانه رحم و بدشكل شدنشه شايد براى همين دكتر گفته فريز نكن كه ممكنه مانع رسيدن اسپرم به رحم ميشه