2777
2789
عنوان

خیلیی حساااسم😓😓

164 بازدید | 30 پست

من رو نامزدم خیییلییی حساسم با اینکه میدوونم پاااکه ولی مدام چکش میکنم و هی میپرسم کجا میری و با کی هستی و حتی کسایی ک قبلا نامزدمو دوس داشتن و راضی نیستم با اقوامشوون رفت امد داشته باشه و هی پیشش میگم دوست دارم اون دخترااارو خفههه کنم و هی بهم میخنده😮 بلخره زیاااد گیر میدم بهش... بهم میگه چون دوستت دارم چیزی نمیگم وگرنه اگ دختر دیگه ای بودی طلاقت میدادم 😐😑 میدوونم دارم اذیتش میکنم و خودمم اذیت میشم... چیکاار کنم درست بشم ؟؟😕

رو خودت کار کن

اینطوری دل زده و خستش میکنی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااا؟؟😯

چون به این رفتارها دامن میزنه با مطالبش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
ن شک ندارم ولی یجورایی دست خودم نیست😔

توجه نکن به حساسیت هات. اتفاقا هر چی بیشتر گیر بدی بیشتر ازت فاصله میگیره

دختر عزیزم عاشقانه دوستت دارم امیدوارم برات مادر خوبی باشم. خدایا مواظب دختر کوچولوم باش