۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1363 عنوان بچه ها کیا لنز طبی دارن بیان 2399 بازدید | 26 پست شما براتون دکتر تجویز کرد من عینکیم ولی بچه هام همه باهم ازم عینک میخوان گریه دااااد مگه درش بیارم بزارم حالا شما چطور خودتون ب دکتر پیشنهاد دادین؟؟ک لنز براتون تجویز کرد 1397/04/16 | 04:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریاخانوم عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 432 خودت میتونی انتخاب کنی. من عینک دوست ندارم.دوسه سال لنز گزاشتم. ب دکتر سفارش میدی لنز شماره چشمتو میاره
bereydi عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5273 من استفاده كردم داشتم الان ندارمميري اپتومتريست برات مينويسهشما بچه كوچيك داري ؟ لايك نكن مرسي اه
۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1363 خودت میتونی امتحان کنی. من عینک دوست ندارم. دوسه سال لنز گزاشتم. ب دکتر سفارش میدی لنز شماره چشمتو ... ب دکتر چشم باید سفارش بدی کجا دوستم میشه راهنماییم کنی بعد خراب اینا نمیشه شبا هم باهاش میخوابی چند وقت ی بار باید عوضش کنی
zeynabzzz عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 708 بچه ها هیچکی استفاده نکرده یا نداره؟؟؟؟؟؟ سلام گلم من لنزاستفاده میکنم چون چشمام خیلی ضعیفن دکترم گفت میتونی استفاده کنی منم گرفتم راضی هم هستم ولی اذیتای خودشوهم داره هرکه درعشق سرازقله برآردهنراست همه تـادامنـه یِ کوه تحمــل دارند
۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1363 من استفاده كردم داشتم الان ندارم ميري اپتومتريست برات مينويسه شما بچه كوچيك داري ؟ اره عزیزم ۳دارم اصلا نمیزارن اوناهم میخوان عینک
۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1363 سلام گلم من لنزاستفاده میکنم چون چشمام خیلی ضعیفن دکترم گفت میتونی استفاده کنی منم گرفتم راضی هم هست ... میشه بگی اذیتاش چیه
دریاخانوم عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 432 ب دکتر چشم باید سفارش بدی کجا دوستم میشه راهنماییم کنی بعد خراب اینا نمیشه شبا هم باهاش میخوابی چند ... میری چشم پزشک چشمتو معاینه میکنه و شماره چشمتو دقیق میگه و میگی من لنز میخوام ب جای عینک.شبا قبل از خواب باید درش بیاری و حموم هم نباید بری باهاش.لنزا مدت دارن مثلا لنز یکساله...
bereydi عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5273 اره عزیزم ۳دارم اصلا نمیزارن اوناهم میخوان عینک با سه تا بچه !!!من بودم اين ريسكو نميكردم خيلي خطرناكهيهويي دستشون بخوره توي چشمتخداي نكرده لنز پاره بشه توي چشمت يه تيكش گم بشهلنز طبي كه رنگ نداره اصلا معلوم نميشه لايك نكن مرسي اه
۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1363 چشام خیلی ضعیفه مخصوصا سمته چپ باید همیشه عینک داشته باشم ب دکتر گفتم عمل کن گفت سن خیلی کمه توصیه نمیشه اخه با این بچه ها عینک نمیشه زد ک
zeynabzzz عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 708 میشه بگی اذیتاش چیه اینکه خدای نکرده چشمت عفونت کنه برامن دوبارپیش آمدهپارسال هم یکیشون گم شد مجبورشدم برم دوباره بگیرم این جدیده بدجوراذیت میکنه چشممولنزهم خوبه هم بد متاسفانه هرکه درعشق سرازقله برآردهنراست همه تـادامنـه یِ کوه تحمــل دارند
۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1363 میری چشم پزشک چشمتو معاینه میکنه و شماره چشمتو دقیق میگه و میگی من لنز میخوام ب جای عینک. شبا قبل ا ... مرسی عزیزم هزینه اش درچ حده
۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1363 با سه تا بچه !!! من بودم اين ريسكو نميكردم خيلي خطرناكه يهويي دستشون بخوره توي چشمت خداي نكرده&nb ... اره ریسک داره موندم بخدا چیکار کنم
۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1363 اینکه خدای نکرده چشمت عفونت کنه برامن دوبارپیش آمده پارسال هم یکیشون گم شد مجبورشدم برم دوباره بگیر ... اخییی عزیزم نمیشه ب دکترت بگی ک اذیتت میکنه من دختر عمویی بابام لنز طبی شو رنگی برداشته بود خاکستری گفت هم ازین استفاده میکنم از عینک