2777
2789
عنوان

دوری از خانواده

214 بازدید | 10 پست

دوستای عزیز، نامزدم کارش توی شهر خودمون جور نشده.اما تا یکماه آینده توی شهر خودشون که سه ساعت از ما فاصله داره کارش جور میشه..

حس میکنم از پیش خانواده ام برم ،خانواده ام تنها میشن.البته یه خواهر دبیرستانی دارم پیششون.عذاب وجدان دارم..نامزد با سر زدن من به خانواده ام اصلا مشکل نداره..خواهرمم دور ازدواج کرد.ده ساعت فاصله داره.

حس میکنم اینجوری در حق پدر و مادرم کم میزارم.نظر شما چیه؟ ممنونم از راهنماییتون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردارم چون راهم دوره هیچکس نیس اب دستم بده چ روزایی ک تا شب گشنه بودم جون پا شدن نداشتم

الهی...خانواده همسرتون هم نیستن؟من بیشتر واسه پدر و مادرم نگرانم تا خودم..

الهی...خانواده همسرتون هم نیستن؟من بیشتر واسه پدر و مادرم نگرانم تا خودم..

تو ساختمون مادرشوهرم هستم اونم تا شب سر کاره باهاشم راحت نیسم. مادر منم از وقتی رفتم پیر شده با اونکه خواهر برادرم هستن. بنظرم نرو راه دور . الان بچم بیاد فوقش مادرم یک ماه بیاد بقیشو چیکار کنم دست تنها 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
نون و اجر بخور توشهر خودت باش با اونکه همسرم تکه و مثل اون ب نظرم پیدا نمیشه بازم پسیمونم از ازدواج ...

منم از این حس پشیمونی میترسم..امشب حسم به نامزدم گفتم گفت من از خدام بود که شهر شما کارم جور بشه که تو دغدغه ای نداشته باشی اما بهت قول میدم نزارم دلتنگی کنی..گفت سن ما جوری نیست که بشه خیلی صبر کرد..من ۳۳ سالمه و اون ۳۸ سال...خیلی هم دوست داریم همو..

منم از این حس پشیمونی میترسم..امشب حسم به نامزدم گفتم گفت من از خدام بود که شهر شما کارم جور بشه که ...

شوهر منم برام کم نمیزاره همه کار میکنه دلتنگ نشم هر دوهفته منو میبرد خونه مادرم ولی بازم نتونسم ب ارامش برسم. فکر کنن اگه مادرم چیزیش بشه چقدر خودمو سرزنش میکنم ک م تنهاش گذاشتم . من متولد ۷۲هستم

برا ارامشم یه صلوات میفرستی