2777
2789
عنوان

میایین یچیزی بگم؟

206 بازدید | 12 پست

سلام.قبل هرچیزی بگم‌‌من با اکانت خواهرم‌وارد شدم حس عضویت نداشتم.

بچه ها من مجردم حدود هفت هشت ماه پیش از طریق‌ اینستا با یه پسری اشنا شدم چند ماه باهم دوست بودیم که همشم‌دعوا داشتیم اما همو دوست داشتیم. بعد کلا کات کردیم تا اینکه یماه پیش باز شروع کرد هی گاهی پی ام میداد در حد حال پرسی. هفته پیش ازم خواست بریم بیرون منم قبول کردم و قرار شد من و دوستم با اون‌و دوستش بریم‌گردش چند ساعتی باهم بودیم ولی دسته جمعی خوش گذشت. 

بعد‌که‌منو رسوند خونمون پی ام داد چرا یجوری بودی امشب انگار درونت غصه داشت گفتم نه جوری نبودم (واقعا هم جوری نبودم کلی هم گفتیم خندیدم) بعد گفت واقعا که مثلا بعد کی وقت همدیگرو دیدیم منم گفتم‌مثلا قرار بود چیکار‌کنم؟؟؟ 

بعد شبش یه گروه زد هممون رو برد ۴ نفری.

بعد کلا ازون روز یعنی‌دیروز‌که بیرون بودیم تو پی وی من کلا چند تا جمله راجع به دوستم‌گفت چون‌اولین بار بود میدیدش‌و گفت یکم یچه بازی کرد و اینا...

دیگه هیچی‌نگفت

اصلا نمیاد پی‌وی

موندم حالا پس‌ چرا اصلا گفت بیا همدیگرو ببینیم.

قلب من به دو نیم تقسیم شده....نصف برای دخترم نصف برای پسرم

بابا این با اکانت دوست و خواهرم وارد شدم دیگه خیلی تابلو شده بدتر ضایع میکنید 😁

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

اصلا دلتو به این روابط خوش نکن. تمام

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا این با اکانت دوست و خواهرم وارد شدم دیگه خیلی تابلو شده بدتر ضایع میکنید 😁

یعنی چی؟؟؟

من قبلا هر کاری کردم نتونستم عضو بشم

ولی درجریان بودم خواهرم عضو شده و با رمز اون‌وارد شدم.مشکلش چیه؟

یعنی چی؟؟؟ من قبلا هر کاری کردم نتونستم عضو بشم ولی درجریان بودم خواهرم عضو شده و با رمز اون‌وارد ...

قدیما هر کی دروغاش لو میرفت و تاپیک قبلیاش متناقض بود میگفت فلانی با گوشیم اومد من نبودم 

دیگه عسلش دراومده کسی باور نمیکنه، چون اکانت ساختن دو دقیقه کمتر زمان میبره 😁😉

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

[QUOTE=63629563]میگم چرا بعد این همه مدت گفت برم و بعدش چرا باز اصلا پی ام‌نداد [/QUOT

آهان به نظرم کس ديگه ای نبوده باهاش بره یاد تو افتاده حالا دوباره سرش گرم که سراغی ازت نميگيره کلا خودت درگیر همچين پسری نکن فایده ندار وه بلاکش کن راحت

سه زن در دنیا زیباترینند : مادرم انعکاس تصویرش در آینه و سایه اش
قدیما هر کی دروغاش لو میرفت و تاپیک قبلیاش متناقض بود میگفت فلانی با گوشیم اومد من نبودم  دیگه ...

نمیدونم شاید شانس شما بوده

من چند ماه پیش اکانت میخواستم بزنم اوکی‌نمیشد

نمیدونم شاید شانس شما بوده من چند ماه پیش اکانت میخواستم بزنم اوکی‌نمیشد

شانس ما بوده بقیه دروغ تکراری گفتن؟ 😂 

ما که فرقی برامون نداره جهت اطلاع گفتم

حالا خواهر موفرفری یا هر کس😉

بیخیال این دوستت شو بدرد نمیخوره یعنی چی هر وقت خواست میزارت کنار هر وقت تنها بود میاد سراغت

از گروه لفت بده بلاکش کن و محلش نزار دیگه روش کم شه بره