راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به این فک کن ی کاری کنی این چند روز بهت اهمیت بده و هواسش بهت باشه
بهش بگو درکت میکنم کارت سخته و واسمون تلاش میکنی ولی توم وضعیت منو میدونی و این چند وز هواست بهم باشه و وقتتو برام بزار
چون اوقات تلخی کنی احتمال داره دعواتون شه زایمانت کوفتت شه و تا آخر عمر فراموش نکنی بخاطر خودتم ک شده سعی کن آروم باشی شاید خودش اومد توضیح داد و از دلت دراورد
خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
رک بگم: تبریک میگم، شما کودکی هستین ک کودک دیگ ای رو تو دلتون دارین!
یعنی کل فکرو ذکرتون جای ارامش ، اینه ک حق ب جانب بنظر بیاین؟ میتونست نره و رفت؟ حقش بود حالشو بگیرین؟ ببخشید ، عذر میخوام، من جای ایشون باشم اصلا رو نمیدم 😑
خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
محل نده استرس برای خودتو بچه ت سمه خدایی نکرده این استرسا باعث عصبی شدن بچه میشه یکی از اقوام ما به خاطر استرس بچه ش با مشکل چشمی دنیا اومد هیچیییییی تو دنیا به اندازه سلامت بچه ت مهم نیس رفته که رفته شماهم چیزیت نشده پس بیخود کشش نده وقتی محل ندی عذاب وجدان میگیره میاد عذرخواهی وقتی دعوا کنی یکی اون میگه یکی تو بدهکارم میشی