2777
2789

لولت چقده؟؟

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس برو

اگه میخای خودت یادبگیری فیلم و سریال نگاکن بازیرنویس انگلیسی کتاب خودخوان سراغ ندارم اما باز کلاس بری بهتره

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
کلاس برو اگه میخای خودت یادبگیری فیلم و سریال نگاکن بازیرنویس انگلیسی کتاب خودخوان سراغ ندارم اما ب ...

شما زبانت خیلی خوبه ؟اخه هم سرکار میرم هم دانشگاه ولی حالم بهم میخوره از خودم 😶ک بلد نیستم 

کدوم موسسه خوبه؟سفیر برم؟

شما زبانت خیلی خوبه ؟اخه هم سرکار میرم هم دانشگاه ولی حالم بهم میخوره از خودم 😶ک بلد نیستم  ک ...

من رشته دانشگاهیمه کلاسم رفتم از بچگی خودم کیش میرفتم خوب بود سفیر و کانون نرفتم تاحالا حالتم ازخودت ب هم نخوره بخای میتونی من اولین بارکه رفتم توکلاس هشتاددرصد حرفای تیچرمو نمیفهمیدم

2790
2778
2791
2779
2792