ziziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1772 عنوان بیاید بی بی منو ببینید 382 بازدید | 28 پست بچه ها شما چیزی میبینید تو این بی بی؟دارم تو هم از ی خط میبینم روز ۴۵ پری و نه روز پروژسترون زدم میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌 1397/04/15 | 18:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومیه_آقاش عضویت: 1394/09/23 تعداد پست: 12342 منفیه عزیزم ❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 من یه هاله میبینم مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 منفیه انگار یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
faegheh عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 1465 مثبته عزیزم من یه هاله دیدم خدایا شکرت که منم مامان شدم،التماست میکنم همه اونایی که نینی ندارن دامنشونو سبز کن،الهی آمییییییییییین.
khati_banoo عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 3614 من یه هاله میبینم عزيزم تاريخ بارداريت مثل منهسونو نرفتيد واسه ديدن ساك؟ فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
sogand2۰ عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 بچه های باردار امروز وقتی میشینم یا راه میرم کمرم درد میکنه همش باید دراز باشم عادیه به نظرتون؟؟؟؟😭😭😭 توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 عزيزم تاريخ بارداريت مثل منه سونو نرفتيد واسه ديدن ساك؟ رفتم دوتا ساک تشکیل شده.گفت دوباره هفته هفتمت بیا .شمارفتی؟ مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
ziziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1772 زیره ناخونتوتمیزکن😑 راستش امروز مهمون داشتم واسه همین دیروز سبزی قرمه سبزی خورد کردم باچاقو زیرش رنگ گرفته شما ببخشید دیگه میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
khati_banoo عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 3614 رفتم دوتا ساک تشکیل شده.گفت دوباره هفته هفتمت بیا .شمارفتی؟ نه من نرفتم فردا ميخوام برملازمه حتما بريم؟البته من استرس خارج از رحم دارم ميخوام برم ببينم ساك مشخصه يا نهيعني دوقلو بارداري؟😍😍😍 فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
ziziiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 1772 مثبته عزیزم من یه هاله دیدم واقعا روز ۴۱ آز دادم منفی بود روز سی و دو پری کیت تخمکگذاری مثبت شده بود میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌