2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تخم؟؟؟؟؟خخخخخ

عزیزم اگه می خوای مسخره کن ولی من خودم بدون اینکه چیزی بهم اثبات نشه قبول نمیکنم و این قضیه کاملا برام ثابت شدس حتی از نظر علمی

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊
عزیزم اگه می خوای مسخره کن ولی من خودم بدون اینکه چیزی بهم اثبات نشه قبول نمیکنم و این قضیه کاملا بر ...

میدونم منم اعتقاددارم  منظورم ی تخم دیگه بودخواهراینجوری میگی تخم دلم هری ریخت گفتم میخوای بره پسرمردموناکارکنه

میدونم منم اعتقاددارم  منظورم ی تخم دیگه بودخواهراینجوری میگی تخم ...

وای خدااا😂😂😂😂....البته اکثریت پسرای الانو باید همین مدلی ناکار کرد

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊

کلمه چشم زخم یا چشم نظر را همه ما شنیده ایم. تا اتفاقی برای خودمان یا یکی از اعضای خانواده میفتد اولین چیزی که به ذهنمان میرسد چشم زخم است. با تحقیق پیرامون احادیث و روایات به این نتیجه میتوان رسید که چشم زخم واقعیت محض است و به نوعی یکی از اقسام سحر محسوب میشود.

چشم زخم معمولا در اثر حسادت و بخل دیگران به وجود میاید که تاب دیدن موفقیتهای شما را ندارند. در حقیقت نگاهی که در اثر نفرت یا حسادت باشد نوعی انرژی منفی ساطع میکند که بسیار قدرتمند است و میتواند در دنیای مادی اثر بگذارد.

علامه طباطبایی در المیزان می‌نویسد: چشم زخم نوعی از حسد نفسانی است که هنگام مشاهده چیزی که در نظر شور چشم، زیاد و تعجب انگیز است محقق می‌شود. (المیزان ج۲۰ ، ص۳۹۳)

خواجه نصیرالدین طوسی در شرح اشارات گفته که ابن سینا چشم‌زخم را از امور ظنی می‌دانسته؛ اما ملاصدرا معتقد است که برخی نفوس در قوه وهمیه به‌ حدی می‌رسند که می‌توانند در مواد خارجی تأثیر بگذارند و چشم‌زخم نیز به همین مقوله تعلق دارد. برخی از دانشمندان نیز معتقدند در چشم نیرویی مغناطیسی نهفته است که با تمرین می‌توان آن را پرورش داد.