2777
2789

بعد 3سال دوستی رابطه مون تموم شد این همه برنامه ریزی واسه آینده داشتیم چقد دلم باهاش خوش بود الان رابطه مون تموم شد سر هیچی و الکی جدا شد مطمئنم که مامانش یه دختر دیگه ای واسش پیدا کرده باورم نمیشه اون همه عشق و علاقه کجا رفت 3سال به پاش موندم بخدا دارم دیوونه میشم پارسال خاستگار داشتم ولی حتی به ذهنمم خطور نکرد که اونو ولش کنم و ازدواج کنم الان ولی اون ولم کرد توروخدا چیکار کنم دارم میمیرم اینقد گریه کردم که زیر چشام کبود شده راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا همه دخترها از این چیزها پیش اومده واسه منم پیش اومده سخته باید کنار گذاشت ولی بعدها یادت میره زیاد بهش فکر نکن شاید شوهر تو از دوست پسر تم از همه نظرها سرتر باشه حتی اگه اون ول کرده دلیلی نداره بهترش واسه تو نیات سلایق باهم فرق داره ب نظرم خورد نکن خودتو جلوت حتی اگه بخواهد برگرده خودتو خورد کنی ب نظرم بیش‌تر زده میشه 

نمیدونم...فقط بگم جلوی اشتباه رو هروقت بگیری دیر نیست...اینجور پسرا قصدشون ازدواج نیست حتی اگه دوباره برگرده..اگه میخواست خاستگاری میومد...بیخیال...اشتباه کردی خاستگاراتو رد کردی

ولی الانم دیر نیست..

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    

الان که هرچی بگیم باز دلت اروم نمیشه که..ولی به مرور زمان خیلی حالت بهتر میشه..تازه ممکنه خدارم شکر کنی...

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤