2777
2789
تا شیش ماه اقدام و جواب نگرفتن خیلی خیلی عادیه  ولی اگه بخوای مطمئن بشی ک مشکلی نداری میتونی چ ...

ممنون عزیزم حتما میرم 

تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...    

عزیزم بگو بچه سالم میخوام 

چرا بیبی چک؟!

من پارسال دائم همینو میگفتم ک متاسفانه بیبی چک مثبت دیدم و به آرزوم رسیدم ولی بچه ای نشد برام 😊

انشالله این ماه مادر میشی و نی نی رو سالم بغل میگیری🙏

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه دیگه بیخیال شدم تقریبا ی ماه بیشتر بود حتی تایپک مربوط ب بارداری هم نمیومدم الان یهو اومدم 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
عزیزم بگو بچه سالم میخوام  چرا بیبی چک؟! من پارسال دائم همینو میگفتم ک متاسفانه بیبی چک مثبت ...

آون که صد البته بچه سالم میخوام از خدا

آون که صد البته بچه سالم میخوام از خدا

کائنات به کلام آدم جواب میدن 

آرزوتو درست بگو مامان نی نی های خوشگل😅😅

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
منکه دیگه بیخیال شدم تقریبا ی ماه بیشتر بود حتی تایپک مربوط ب بارداری هم نمیومدم الان یهو اومدم  ...

ایشاالله که باردار میشی عزیزم توکل برخدا