2777
2789
عنوان

درد دارم

120 بازدید | 11 پست

سلام

چیکار کنم دل درد پریودی دارم 😭 ترشح هم زیاد دارم همش فک میکنم پریود شدم ولی خبری نیس از موعدش هم گذشته ...حامله هم نیستم مطمئنم😢😢

شکر خدای مهربون💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين حالا من كه پزشك نيستم نميتونم نظرى بدم ولى منم همينم و پريودام خيلى نامنظمه و ترشح زياد ، و دكتر بهم گفت تنبلى دارم ، فقط هم با سونو مشخص ميشه 

فعلا چيزاى قاعده آور بخور مثل بابونه ، گل گاو زبون ، زعفرون ولى سر فرصت حتما يه دكتر خوب برو

ببين حالا من كه پزشك نيستم نميتونم نظرى بدم ولى منم همينم و پريودام خيلى نامنظمه و ترشح زياد ، و دكت ...

عزیزم من سونو رفتم حدودا یک ماه پیش فقط بم گف چن تا کیست ریز داری راجع ب تنبلی نگف ...باشه ممنون 😗

شکر خدای مهربون💝
عزیزم من سونو رفتم حدودا یک ماه پیش فقط بم گف چن تا کیست ریز داری راجع ب تنبلی نگف ...باشه ممنون 😗

همون ديگه ، پلى كيستيك يعنى تعداد زياد كيست ريز ، كه باعث ميشه فوليكولا رشد نكنن ، ولى اصطلاحاً بهش ميگن تنبلى تخمدان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز