2777
2789
عنوان

کودک هفت ماهه

10730 بازدید | 18 پست

سلام مامان جونا 

من پسرم هفت ماهه س البته تو هفته دوم هفت ماهه 

احساس میکنم از وقتی غذا میخوره تمایلش ب شیر کمتر شده کم میخوره شیر 

میشه راهنمایی کنید و بگید از بچه هاتون ببینم بچه های تو این سن یا کسایی ک تجربه دارن هم بچه هاشون این مدلی هستن؟؟

خوبه که من ازخدام بودبچم غذابخوره نمیخوردفقط شیرمیخوردتادوساله که ازشیرگرفتمش خودم پوست ولستخون شدن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شما بچه دارید عزیز؟  مثلا روزی چند بار میخوره شیر ؟  تایم شیر خوردنشم کمه اخه خیلی نگران ...

بله عزیزم پسرم نه ماهشه،الان شاید۱۰،۱۲دفعه،اونم تایمش کوتاهه،چون غذامیخوره سیرمیشه

الله اکبر❤❤❤
خوبه که من ازخدام بودبچم غذابخوره نمیخوردفقط شیرمیخوردتادوساله که ازشیرگرفتمش خودم پوست ولستخون شدن

خب شیر بهتره برای بچه دیگه اخه میگن اول شیر خودتو بخوره بعد غذای کمکی برای همین من نگرانم نکنه از سینه م بیفته دیگه نخوره 

شما بچه دارید عزیز؟  مثلا روزی چند بار میخوره شیر ؟  تایم شیر خوردنشم کمه اخه خیلی نگران ...

اگ اینطوره غذاکم بده بهش..منک هر سه ساعت بهش شیر میدادم..ولی الان خیلی وابسته شده

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
الان که ۱۱ ماهشه پنج وعده غذا ،چهار یا پنج وعده شیر در روز، که حداقل سه وعدش شیرخشکه، شب تا صبح هم س ...

شما هم شیر خشک میدی هم شیر خودتونو ؟ 

ببخشید میپرسم الان که 11 ماهه س پسرتون همه چی میخوره دیگه؟ 

عزیزم خیلی طبیعیه که شیر کم میخوره. بچه من چهار پنج ماهش بود تا سفره اصلا یه تیکه نون میدید به زوووووور خودشو میکشید میرسوند به اون خوراکی که بخوره عاشق نون بود تا چند ماه خوب غذا میخورد شیر کم میخورد باز از وقتی دندوناش خواستن در بیان شیر خوردنش زیاد شدو غذاش خیلی کم. نگران نباش یکم که بزرگتر شه باز میاد طرفتو ولت نمیکنه که شیر بخوره.

شما هم شیر خشک میدی هم شیر خودتونو ؟  ببخشید میپرسم الان که 11 ماهه س پسرتون همه چی میخوره دیگ ...

اول شیر خودمو میدم اگه سیر نشه شیرخشک

آره همه چی میتونه بخوره البته من فعلا انواع سوپها رو میدم ، نان و برنج خیلی تمایل نداره، یکم میدم،مثلا آبگوشت، یا توی سوپ برنج میریزم، زرده تخم مرغ فعلا میدم ، هنوز سفیده تخم مرغ ندادم، شیر گاو هم زیاد ندادم