روزا که سعی میکنم ندم آخه کالری داره جلو اشتها رو میگیره دیگه همون چند لقمه غذاهم نمیخورد الان چند وقته شبا داخل شیر پاستوریزه میریزم دو یا سه پیمانه تا صبح ۳ یا ۴ وعده بیدار میشه میخوره
وقتی گرفتی چند روز بدی دستت میاد که چقدر میخوره اگه بخوای طبق دستور رو قوطی بدی چهار روزه تموم میشه پیمانه خودشم نسبت به پیمانه های شیرخشکا بزرگتره یه چیزیم که هست وقتی درست میکنی بلافاصله باید خورده بشه والا یا تو یخچال باید بذاری یا بریزی دور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام.پسر من یه سالشه خیلییئ ضعیفه طوری ک هنوز راه نمیره همه دکترا بردم سالم بود خداروشکر.امروز بردم دکتر مغز و اعصاب.سی اسکن نوشت خداروشکر سالم بود اونم کلی تقویتی و اینا نوشت ک یکیشم همین شیر غنی شده اپتاکید بود.میخوام استفاده کنمامیدوارم موثر باشه.راستی بقیه شیر خشکاپسرمه و اسهال میکنن به نظرتون اپتاکید ک پروبیوتیک داره اسهال نمیاره؟دوستانی ک استفاده کردین برا بچه هاتون بیاین نظر بدین.مرسی.دعا کنید پسرم زود قوی شه و راه بره ان شالله
سلام عزیز.چن ماه دادم نه هیچ تغییری نکرد.بعدش یه چن نفر گفتن شیر محلی گاو بده به جا اینا.البته اگه حساسیت و الرژز نداشته باشه.همون کار و کردم خیلی فرق کرده خیلی بهتر شده