2777
2789

روزا که سعی میکنم ندم آخه کالری داره جلو اشتها رو میگیره دیگه همون چند لقمه غذاهم نمیخورد الان چند وقته شبا داخل شیر پاستوریزه میریزم دو یا سه پیمانه تا صبح ۳ یا ۴ وعده بیدار میشه میخوره

وقتی گرفتی چند روز بدی دستت میاد که چقدر میخوره اگه بخوای طبق دستور رو قوطی بدی چهار روزه تموم میشه پیمانه خودشم نسبت به پیمانه های شیرخشکا بزرگتره یه چیزیم که هست وقتی درست میکنی بلافاصله باید خورده بشه والا یا تو یخچال باید بذاری یا بریزی دور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.پسر من یه سالشه خیلییئ ضعیفه طوری ک هنوز راه نمیره همه دکترا بردم سالم بود خداروشکر.امروز بردم دکتر مغز و اعصاب.سی اسکن نوشت خداروشکر سالم بود اونم کلی تقویتی و اینا نوشت ک یکیشم همین شیر غنی شده اپتاکید بود.میخوام استفاده کنم‌امیدوارم موثر باشه.راستی بقیه شیر خشکاپسرمه و اسهال میکنن به نظرتون اپتاکید ک پروبیوتیک داره اسهال نمیاره؟دوستانی ک استفاده کردین برا بچه هاتون بیاین نظر بدین.مرسی.دعا کنید پسرم زود قوی شه و راه بره ان شالله

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات
سلام عزیزم بهش دادین؟ راضی بودین؟

سلام عزیز.چن ماه دادم نه هیچ تغییری نکرد.بعدش یه چن نفر گفتن شیر محلی گاو بده به جا اینا.البته اگه حساسیت و الرژز نداشته باشه.همون کار و کردم خیلی فرق کرده خیلی بهتر شده

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات
میشه به منم کمک کنید؟ چیا دادید؟ دکتر کجا می برید؟ منم راهنمایی کنید لطفا 

من شیراز هستم.

سویق کودک دادم

غذا شو مقوی کردم 

شربت تقویتی دادم یادم نیس اسمشو نو

شیر آپتا اکید هم دیگه نمیخوره خسته شده

ولی اگه ازم راهنمایی میخوای غذا های مقوی بهش بده وعده های غذایی رو زیاد کن