2777
2789
عنوان

کنکور98

156 بازدید | 14 پست

سلام من امسال می خوام پشت کنکور بمونم  وسال 98 کنکور بدم به نظرتون  نظام قدیم رو بخونم یا جدید رو ؟

کسی از تغییرات  کتاب ها اطلاعی داره

؟

اگه به مشاور خوبم سراغ دارید ممنون میشم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میگن تعداد نظام جدید کمتره موندم سر دوراهی   بعضی از درسا خیلی تغییر داشته

حالا جداى از سهميه ، تو يه دور اون كتابارو خوندى خم و چم كار دستته 

من كه اگه بخوام ٩٨ كنكور بدم همون نظام قديم شركت مى كنم

پشت کنکور موندن متوالی کار خیلی اشتباهیه به زندگیت آسیب نزن عزیزم اما اگه میخوای بمونی نظام قدیم شرکت کن گرچه فکر نمیکنم اصلا انتخاب با خودت باشه و مجبوری که نظام قدیم شرکت کنی و البته به نفعته

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
سهمیه نداره که نظام قدیم

سهميه كه نه سهميه مثل جانباز 

منظورم اينه كه وقتى كنكور ميگيرن شما رو فقط با نظام قديميا مقايسه ميكنن و مثلا ميگن ٣٠ درصد نظام قديم ميگيرم ٧٠ درصد نظام جديد 

منظورم از سهميه اين بود

خودم چون كنكور ٩٧ بودم اطلاعاتم به روزه 

سهميه كه نه سهميه مثل جانباز  منظورم اينه كه وقتى كنكور ميگيرن شما رو فقط با نظام قديميا مقايس ...

منم کنکور ۹۷ بودم عزیزم، از یه منبع معتبر خوندم که اصلا هیچ سهمیه ای بین نظام جدید و قدیم لحاظ نمیشه از کنکور ۹۸ و به بعدش، سهمیه های عادی کنکور مث جانبازی و مناطق و ... سرجاشه برای هر نظام

منم کنکور ۹۷ بودم عزیزم، از یه منبع معتبر خوندم که اصلا هیچ سهمیه ای بین نظام جدید و قدیم لحاظ نمیشه ...

نميدونم من تو اخبار شنيدم

اصلا اخبار هيچى 

چجورى ميخوان مقايسه كنن بين نظام قديم و نظام جديد وقتى دفترچه ها كاملا فرق داره ؟؟ ببين هرچقدرهم كه سعى كنن سوالا تو يه سطح باشه نميشهههه چون اصلا اونا خييييييلى از مباحث رو ندارن ، پس نميتونيم بگيم ٧٠ درصد نظام قديم همون ٧٠ درصد نظام جديده مثلا !!

نميدونم من تو اخبار شنيدم اصلا اخبار هيچى  چجورى ميخوان مقايسه كنن بين نظام قديم و نظام جديد ...

اره من کتاباشونو دیدم، مثلا شیمیش انگار جغرافی بود انقدر چرت بود؛ بعد کتابای ما...، اگرم قرار باشه سهمیه بذارن باید به نفع نظام قدیم باشه چون مباحث ما سخت تر و بیشتره

اره من کتاباشونو دیدم، مثلا شیمیش انگار جغرافی بود انقدر چرت بود؛ بعد کتاباس ما...، اگرم قرار باشه س ...

نميدونم والا تو تلويزيون گفت كه تقسيم ميكنيم ولى راحع به اينكه چند درصد نظام قديم بگيرم چند درصد نظام جديد هنوز بايد تصميم گيرى كنيم 

در بهترين حالت ٥٠/٥٠ ميشه ديگه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز