من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
تخمک اهدایی میشه استفاده کرد! اما اسپرم اهدایی تو ایران ممنوعه از نظر شرعی😒
نه اسپرم اهدايي هم تحت شرايط خاصي راهكار داره و ميشه و بعضي مراجع از جمله امام خامنه اي تاييدش كردن اما ي مقدار دوندگي قانوني داره ولي انجام ميشه طبق ظوابطي بطور ناشناس
بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
مشكل از همسرمه عزيزم پيشهاد جنين اهدايي دادن بهمون من خودم بفكر پرورشگاه بودم اما دكترم خيلي پافشا ...
وای نه نی نی تو شکم خودت باشه یه مزه ی دیگه داره حتی یه دونه هم نداره که همونو بگیرن وانتقال بدن بهت؟اگه که نه آخرش مجبور شدی سریع قبول نکن از هر کسی کدوم شهری؟