2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 66 پست

عزیزم وضع مالیتون خوبه؟

لازم نیس به نظرم بچه به دنیا اومد همه چی داشته باشه

مثلا تا نزدیک یک سالگی واقعا تخت نیاز نیست یا خیلی چیزای دیگه شما ضروریارو بگیر بعدا کم کم سرویس چوب اینا میگیری

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش مامانم یه جورایی از شوهرم خوشش نمیاد شوهرم هیچوقت نگفته خانواده ام بخرن . چند بار گفت بهشون زح ...

دقیقامثل منی بااین تفاوت که شوهرمن قصدنداره خودش بخره و ازپدرمیناانتظارداره دارم ازفکروخیال دیوونه میشم😔

سیندرلا خانوم سابق هستم😐
اره راست میگی . رسم بدیه . ولی شوهرمم سر بارداری من چه قبل چه بعد خیلی هزینه کرده تا الان . بیشتر چی ...

حالا حالا ها خرج داری ...آنومالی غربالگری دوم من آز ۲۴۰دادم سونو ۳۰۰!...تا الان که ماه هفتم با داروهام ۵میلیون خرج کردیم که بیمه فقط ۳۰۰تومنشو داده بقیرو قبول نکرده!...

ما هم رسم داریم که خونواده دختر سیسمونی بگیرن مامانمم داره ها ولی بهم میگه باید خودتم کمکم کنی ما تازه داریم خونه میخریم یعنی برای سیسمونی هیچ پس اندازی نخواهیم داشت نمیدونم چیکار کنم 

خداروشکر ماهیچ کدوم از این رسومات مسخره رو نداریم نه سیسمونی نه دندونی نه جهاز دیدن نه جشن جنسیت ...

حالا همین رسم رو میگی . من خودم نمیدونستم مادرزن سلام چیه . شوهرم همینطور . خانواده اش هم بهش نگفته بودن .فردای عروسی رفتیم خونه مامانم با شیرینیو گل . بعد از چند وقت دیدم مامانم باهام سرسنگینه تو قیافه است . تازه اون موقع فهمیدم باید چیزی واسش میخریدیم . با شوهرم هدیه خریدیم بعدا واسش بردیم عذرخواهی کردیم . 

دقیقامثل منی بااین تفاوت که شوهرمن قصدنداره خودش بخره و ازپدرمیناانتظارداره دارم ازفکروخیال دیوونه م ...

اخی عزیزم . خیلی بده . میدونم‌چی میکشی . من شوهرم حرفی نداره بخره . دارم خجالت میکشم چه برسه که شوهر نخواد بخره 

حالا حالا ها خرج داری ...آنومالی غربالگری دوم من آز ۲۴۰دادم سونو ۳۰۰!...تا الان که ماه هفتم با داروه ...

دکتر واسه من ازمایش ننوشته غربالگری دوم . چرا ؟ واسه خیلی ها دیدم نوشته فقط انومالی نوشته 

ما وظیفه نمیدونیم .هر چند که اونا خودشون همیشه انجام دادن ولی اینکه شما راهنمایی میکنی بره بگه جز وظ ...

وقتی مادرش رسم مادر زن سلام واسش مهمه و از اسنکه دخترش کادو نداده بهش بهش برخورده پس وسیفشه خودشم این رسم سیسمونیو انجام بده عزیزم 

فضولی نباشه چقدر دارین؟ من با 1500 سیسمونی گرفتم    

من زیر ۵۰۰ تومن جمع کردم . گفتم یه سری چیزارو بدوزم یه کم‌خیاطی بلدم . سرویس خواب هم گرفتید ؟ اگه اره چیا بود ؟ اخه بعصی ها دیدم میز تحریر و کتابخونه هم میگیرن . واقعا نوزاد نیاز نداره که