اره راست میگی . رسم بدیه . ولی شوهرمم سر بارداری من چه قبل چه بعد خیلی هزینه کرده تا الان . بیشتر چی ...
حالا حالا ها خرج داری ...آنومالی غربالگری دوم من آز ۲۴۰دادم سونو ۳۰۰!...تا الان که ماه هفتم با داروهام ۵میلیون خرج کردیم که بیمه فقط ۳۰۰تومنشو داده بقیرو قبول نکرده!...
ما هم رسم داریم که خونواده دختر سیسمونی بگیرن مامانمم داره ها ولی بهم میگه باید خودتم کمکم کنی ما تازه داریم خونه میخریم یعنی برای سیسمونی هیچ پس اندازی نخواهیم داشت نمیدونم چیکار کنم
خداروشکر ماهیچ کدوم از این رسومات مسخره رو نداریم نه سیسمونی نه دندونی نه جهاز دیدن نه جشن جنسیت ...
حالا همین رسم رو میگی . من خودم نمیدونستم مادرزن سلام چیه . شوهرم همینطور . خانواده اش هم بهش نگفته بودن .فردای عروسی رفتیم خونه مامانم با شیرینیو گل . بعد از چند وقت دیدم مامانم باهام سرسنگینه تو قیافه است . تازه اون موقع فهمیدم باید چیزی واسش میخریدیم . با شوهرم هدیه خریدیم بعدا واسش بردیم عذرخواهی کردیم .
من زیر ۵۰۰ تومن جمع کردم . گفتم یه سری چیزارو بدوزم یه کمخیاطی بلدم . سرویس خواب هم گرفتید ؟ اگه اره چیا بود ؟ اخه بعصی ها دیدم میز تحریر و کتابخونه هم میگیرن . واقعا نوزاد نیاز نداره که