2777
2789
عنوان

کمک کنید بچه کولیکی من بخوابه...

92 بازدید | 13 پست

الان سه ساعته دارم تلاش می کنم بخوابه ولی اصلا فایده نداره میخوام بزارم بیدار باشه پس،ولی زمینم نمیشه گذاشت...  شبا از اینم بدتربرای خوابوندنش 

من چه کنم؟؟؟ 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت "کولیک از "بهش بده

https://www.google.com/search?q=شربت "کولیک از&client=opera&hs=FrO&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0vvLMhYrcAhWGNJoKHS3MDiEQ_AUICigB&biw=1248&bih=610#imgrc=a62hIlQiGRKGvM:

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

خودتم غذاهای نفاخ مثل هندوانه،زردالو،الو سیاه(مخصوصا ی نوع درشت داره که درونش سبزه واقعا نفاخه)...نخور

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
مگه شربت نداره؟

چرا دکتر بردم گرفتم براش 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
از دکتر شربت بگیر عالیه خودتم هر چی میخوری یه قاشق عرق نعنا بخور 

عرق نعناع تموم کردم باید بگیرم 

وا خب کولیکز واسش بخر بچه داره عذاب میکشه. شربت colicez هیچی مثل این واسه کولک خوب نیست

الان دادم به اش