2777
2789
عنوان

خیلی دلخورم از شوهرم دلم هم.گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 53 پست

اخه عزیزم تعارف داری باهاشون مگه؟

واقعا ارزش اینو داره این همه استرس به خودت وارد کنی؟

نمیگم کمکشون نکن..ولی جوری که خودتم عذاب نکشی این وسط

میشه برای مستقل شدنم و رفتنم از خونه ی پدرشوهرم یه صلوات بفرستین؟😔ممنونم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد رو بدی همینه رابطتو حفظ کن دلیل ندارههمه کارارو تو انجام بدی جدی باش ناراحتم بشن بشن وقتی ادم بارداره مگه میتونه کاراتجا مبده 

من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت 
چجوری بهونه بیارم میگم ک مادرشوهرم زرنگ بهونه مهونه حالیش نیس مجبور میکنه وقتی هم کاری نکنی  قی ...

اشکال نداره بزار بگیره قیافه گرفتنه مادرشوهرت واجبه یاودتوبچت خدای نکرده برابچت یه مشکلی پیش بیاد چی یبار بزنی توپرشون جوابشونوبدی دیگه ازاین غلطانمیکنن چقدساده ای چقدبهشون رودادی

.                             

شوهرم اصلا فکر دوری نیس میگه من تا اخر اینجا میشینم

بگو من مشکلی ندارم ولی دیگه اینهنه سرویس نمیدم وکار نمیکنم

من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت 
مقصر اصلی از اول خودت کار کردی فک میکنن وظیفته بخاطر همین بهت گوشزد میکنن وگرنه عقلشون نمی کشه ک از ...

اره میدونن حتی خونواده ام هم با شوهرم صحبت کردن شوهرم میگ چشم فردا همونی میشه ک بود اصلا بیخیال درست بشو نیس چیکار کنم. 

واای چقد سخته شرایطت ولی چهل پنجاه درصد ایراد از خودته که رودروایستی میکنی یه نه بگو خودتوخلاص کن ازینکه دیگران درموردد بد بگن میترسی و خوشت نمیاد براهمین حاضری تو خودت بریزی وتحمل کنی و تا خودت نخوای هیچی درست نمیشه ،باید زبونتو باز کنی اگه وسایلتو میده یه دوبار به مادرشوهرت بگو فلان وسیلم اینجاس؟؟ی اخمم بکن و بگوانقد دنبالش گشتم دوروزه چرا محسن بدون اجازه من وسیله هامومیاره اینجا؟؟؟بذار ی دوبار بدشون بیاد بعدش عادی میشن مهمون دارن بگو حامله ام کمرم درد میگیره نمیتونم بخاطر خوب بودن زیادی نباید خودتو دردسر بندازی بذار بگن بدی چی میشه؟؟؟

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
اخه عزیزم تعارف داری باهاشون مگه؟ واقعا ارزش اینو داره این همه استرس به خودت وارد کنی؟ نمیگم کمکشو ...

برای من کار کردن چیزی نیس اما دست از شوهرمو زندگیم حداقل بردارن تو تماسای شوهرم فقط خونواده اش معلومه سرکار نمیره کارای اونارو راه میندازه

تقصیر خودته

چون همش داری تلقین میکنی که نمیتونم بگم نه

انقد کار کردی و دم نزدی که انتظار همه رو بردی بالا

دلیل اینکه فقط به تو میگن کار کن هم همینه

فکر میکنن خستگی ناپذیری

اگر دوست داری با بچه ت این رفتارو نداشته باشن از همین الان سعی کن خودتو تغییر بدی چون معمولا بچه های اینجور پدر مادرا هم تو نوه ها تو سری خور میشن و همه انتظار دارن بچه هم براشون برو بیا انجام بده.

و هم اینکه بچه ت یک کم عقلش برسه عصبی میشه که مادرش با بقیه مادرا فرق میکنه و منزلت نداره.

پس سعی کن نمیتونم بگم نه رو کنار بزاری و بعدها به بچه ت هم یاد بدی که نه گفتن جلوی خیلی از اتفاقای بد زندگی بچه تو میگیره

چجوری بهونه بیارم میگم ک مادرشوهرم زرنگ بهونه مهونه حالیش نیس مجبور میکنه وقتی هم کاری نکنی  قی ...

عزیزم شما بارداری، بهونه چیه؟ شما الان یه دلیل محکم دارید.

فردا روز اگه خدایی نکرده، زبونم لال اتفاقی برای خودتون یا بچه تون بیوفته همون مادر شوهرتون که عقلش نمیرسه مراعات زن باردار رو بکنه هزار تا حرف میزنه

فعالیت جسمی به اندازه برای خانم باردار خیلیم خوبه، منتها به شرطی که باعث خستگی نشه، نه اینی که شما میگی!

شما الان مادر یه بچه ای، باید قوی باشی و بتونی از خودت و بچه ات دفاع کنی نه اینکه مظلوم و خیلی ببخشید تو سری خور باشی

دفعه بعد که کار خواستن ازت، حتی اگه حالتم خوب بود خودت رو بزن به درد، حتی اگه شده در حد بیمارستان رفتن

من در نی نی سایت:    

ببین عزیزم من خودم خواهرشوهرم

وقتی زنداشام میان خونه بابام مامانم نمیزاره کار کنن اونام فقط ظرفازو میشورن اونم ن کامل 

ولی ازشون توقعی نداریم وقتیم باردار میشن از روز اولش میشینن حتی پانمیشن خودشون آب بخورن یامن یا آبجیم واسشون میبریم

اینارو گفتم ک بدونی هم تو خیلی کوتاه اومدی هم اونا خیلی سواستفاده گرن

خب قیافه بگیره مگه شما نوکرشی تازه شما با این شرایط کار خونه خودت هم نباید انجام بدی چه برسه به کارای یکی دیگه 

ببخشید ولی خودت هم مقصری یه کم سیاست به خرج بده گیرم ناراحت هم شدن خب بشن ناراحتی اونا مهمه یا عذاب کشیدن خودت؟ فردا با یه بچه کوچیک میخوای چیکار کنی تا هر وقت خودت دست به کار نشی شرایطت همینطوره بد عادتشون کردی

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍