2777
2789

اره دیگ حالت خوب میشه از تهوع و اینا هیچ خبری نیسش ولی باید تکونای نی نی رو متوجه بشی دیگ

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وارد هفت بشی تازه میفهمی حامله ای😥

سلام دوستم 

می خواستم ازت تشکر کنم 

واقعا جز کسایی هستی که همیشه خانم های باردار رو راهنمایی می کنی 

دو سه بار تو تاپیکای مختلف حرفات خیلی بهم آرامش داد و واقعا درست هم بود مثل گرید جفت و ... 

من الان ۲۹ هفتم تموم شده چند روز درد مثل پریود دارم هم شکمم هم کمرم 

البته از هفته های قبل ۲۰ انقباض هم داشتم 

الان روزی دو تا ایزوپرین می خورم 

دیروز سونو همه چی خوب بود ولی خیلی نگران زایمان زودرسم 

دکترم هر چی می گم آمپول پرولوتون نمی ده 

شما تجربه ای نداری؟😢😢

یک زن قوى کسى است که عمیق احساس میکند و استوار عشق مى ورزد اشکهایش به فراوانى خنده هایش جارى مى شوند.. یک زن قوى هم لطیف است هم محکم هم اهل عمل است هم معنویت یک زن قوى در ماهیت خود هدیه اى است به جهان...
خدا چقدر دوستت داره.برا منم دعا کن.هیچی نمیتونم بخورم حتی قرص هام.کم خونی هم دارم.یهو سرم گیج میره م ...

ای بابا چرا خب...ویار داری هنوز؟ چند هفته ای؟

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
اره .تو معدم چیزی نمیمونه.فکرشو فکن ساعت چنده من هنوز دوتا خرما خوردم از ترسم.هفته 22 هستم

اینجوری که ضعیف میشی بچه وزن نمیگیره...دکتر نظرش چیه؟ بچت دختره؟

دوقلو دختره.گفته مولتی ویتامین جوشان بخور و ضعف کردی سرم بزن.

پس بخاطر همونه .... دوقلویی این مشکلات هس. ایشالا زود بهتر شی

سلام دوستم  می خواستم ازت تشکر کنم  واقعا جز کسایی هستی که همیشه خانم های باردار رو راهن ...

من از اول هفته١٨يدفعه زير دلم و كمرم درد شديد گرفت طوري ك دكتر فكر ميكرد كليه يا اپانديس باشه اما سونو دادم از اونا نبود

از همون موقع پرولوتون ميزنم هفته اي،سعي كن بزني حتما اخه برا من ك ن شياف و ن قرص درمانش نكرد

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍