2777
2789
عنوان

فرامکس

106 بازدید | 8 پست

سلام پسرم ۱۰ماهشه اصلا اهن لب نمیزنه الانم میخوام بهش فرامکس بدم دهنشو قفل کرده نمیخوره توروخدابگین چجوری بهش بدم؟؟؟بد هرپمانش تو چند سیسی اب بهش بدم وروز چقدبهش بدم؟؟؟

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرامکس ندادم ولی شنیدم طعمش خیلی بده من تا الان سیدرال میدادم اصلا طعم آهن نمیداد خیلی خوب بود ب لطف ...

مرسی عزیزم

سلام عزيزم

من قبلا سيدرال ميدادم كه ديگه پيدا نيست اصلا كلي تحقيق كردم و قطره فروزومال رو جايگزين كردم كه ايرانيه ولي مثله سيدرال خوش طعم و دندونو سياه نميكنه از داروساز پرسيدمو تاييد كرد

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
سلام عزيزم من قبلا سيدرال ميدادم كه ديگه پيدا نيست اصلا كلي تحقيق كردم و قطره فروزومال رو جايگزين ك ...

طعمش چجوری؟قیمتش؟

طعمش چجوری؟قیمتش؟

خيلي خوش طعم و اصلا مزه آهن نميده ميره تو روده باز ميشه آهنش واسه همين

قيمتش ٣٧تومن هست

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
خيلي خوش طعم و اصلا مزه آهن نميده ميره تو روده باز ميشه آهنش واسه همين قيمتش ٣٧تومن هست

عزیزم من فرامکس میدم دخترم که مزه انگور میده نمیخوره.این که شما گفتی چه مزه ای هست؟میشه عکسشم بزاری لطفا

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
خيلي خوش طعم و اصلا مزه آهن نميده ميره تو روده باز ميشه آهنش واسه همين قيمتش ٣٧تومن هست

فدات عزیزم ممنون