2777
2789
عنوان

ترس از زلزله ....‌ ❌

297 بازدید | 25 پست

بدبختی داریما از اون موقع که زلزله اومده من کلا روانی شدم !! 😑 

هیچ چس عین خیالش نیست ولی  من هنوزم شب با کوچکترین صدایی از خواب میپرم !!!! نزدیک سه چهار ماهه جرات نمیکنم با لباس راحتی مثلا تاپ شلوارک بخوابم !!!! 😥😥 

هر شب تو این گرما یه بلوز آستین دار تنمه با شلوار بلند که اگه زلزله اومد حداقل یه چیزی تنم باشه 😭  

فک کنم همین جوری پیش بره چند وقت دیگه تیمارستان بستریم کنن 😑

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من الان ديگه ميشه گفت فوبياست، بهتره بريد پيش يه روانشناس، من خودمم نيبت به اطرافيانم بيشتر تاثير پذيرم در مواقع زلزله، واقعا احساس بد و وحشتناكيه، الانم كه گرمه هر شب كه ميخوابم نيمه ل خ ت همش ميگم واي اگه زلزله بياد تا بخوام لباس پيدا كنم بپوشم ...

دقیقا وسط تهرانم ... 

تهرانیا چرا اینقد ترسیدن آخه😣۱ لحظه سرپل ذهابیا رو تصور کنی به این باور میرسی ترست بیخودیه عزیزم...زلزله به اون میگن  نه تهران☹☹☹

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تهرانیا چرا اینقد ترسیدن آخه😣۱ لحظه سرپل ذهابیا رو تصور کنی به این باور میرسی ترست بیخودیه عزیزم... ...

اتفاقا تهرانيا بيشتر ميترسن، چون گفتن اگه بياد درست و حسابي مياد!😢 كه انشالله كه هرگز نياد، همه چي رو بسپريم دست خدا

تهرانیا چرا اینقد ترسیدن آخه😣۱ لحظه سرپل ذهابیا رو تصور کنی به این باور میرسی ترست بیخودیه عزیزم... ...

عزیزم اتفاقا هر شب دارم سرپل ذهابیا رو تصور  میکنم که این بلا سرم اومده ...

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ....