2777
2789
عنوان

از دست جاریم..

566 بازدید | 16 پست

سلام دوستان،ما نزدیک دوساله عروسی کردیم حالا خونه خریدیم از وقتی جاریم فهمیده با من بد رفتاری میکنه،مثلا جواب سلامم رو نمیده،نمیزاره بچه هاش با من صحبت کنن یا برای همه چای میریزه جز من و...،تو این دو سال همیشه همینطوری بوده،همش حسادت میکنه بهم منم تا حالا جز احترام کاری نکردم به خدا،چیکار کنم دیگه این کار ها رو نکنه؟؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این حرکات سخیف چیه دیگه ...

انشاالله خدا  یه خونه خوبم  ب ایشون بده ..☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
فدای سرت عزیزم چدا برات مهمه که اینکارها رو نکنه.شخصیتش در همین حده توقع زیاد نداشته باش

آخه تو این دوسال جز بی احترامی و حسادت چیزی ندیدم،مادر شوهرم میگه حق داری ولی ندید بگیر،انقد ندید گرفتم بدتر شده

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
این حرکات سخیف چیه دیگه ... انشاالله خدا  یه خونه خوبم  ب ایشون بده ..☺️

خودش خونه داره،فقط برا اون اپارتمانیه،برا ما ویلایی

یعنی خونه خریدن شما چ ربطی ب اون داره حسادت تو روز روشن مگه خودش خونه نداره ک حسادت میکنه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند

اگه میتونی تحمل کنی صبرت لبریز نشده هنوز همین فرمون برو جلو خودش ب غلط کردم میوفته اگه ک نه یسری ک شما چای ریختی واسه همه بیار ب جز اون بزار طعم بی احترامیو بچِشه 

فان مع العسریسرا  
یعنی خونه خریدن شما چ ربطی ب اون داره حسادت تو روز روشن مگه خودش خونه نداره ک حسادت میکنه

چرا بابا،خودش خونه داره

خودش خونه داره،فقط برا اون اپارتمانیه،برا ما ویلایی

بذار ی چیزی بهت بگم اروم بشی ...این عذاب خفیفی که با اینجور کارای پیش و پا افتاده مثلا به شما می ده در برابر مریضی ای که تمام عمرو زند گیشو فنا می کنه چیزی نیست ...یعنی اینجور ادمای مریض حسود خیلی زجر می کشن خدا شفاشون بده

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
آخه تو این دوسال جز بی احترامی و حسادت چیزی ندیدم،مادر شوهرم میگه حق داری ولی ندید بگیر،انقد ندید گر ...

اصلا این آدم رو همینطوری قبول کن و کاری به کارش نداشته باش و یادت باشه آدمها به اندازه ای که آزار دیدن دیگران رو آزار میدن😉