2777
2789
عنوان

كدومو بپوشم

744 بازدید | 37 پست

بچه ها من دو ماهه عقد كردم چند روز ديگه عروسيه پسر عممه مامانم اينا ميگن لباس عقدمو بپوشم يه لباس سفيد مادل ماهيه خودم گفتم كت و دامن سفيد به نظرتون چيكار كنم؟ميگن كت دامن برا مهمونيه..از اون ور دوس ندارم مثه عروس باشم..مامانم ميگه اگه نپوشم لباس عقدمو فكر ميكنن لباس عقدم كرايه بده لطفا بگيد چيكار كنم

عکسشو بزار ببینم

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وا اين حرفا چيه..يه پيراهن بلند شيك بخر بپوش چرا لباس عقد اخه..

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

نه لباس عقدتو نپوشیاااااا فک میکنن لباس نخریده نامزدت نداره بخره تکراری نپوش حرف در میارن 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
وا اين حرفا چيه..يه پيراهن بلند شيك بخر بپوش چرا لباس عقد اخه..

لباس چنتا دارم كوتاه كت و دامنم هم كوتاهه تاحالا نديده كسي ..مامانم اينا اصرار دارن كه لباس عقدمو بپوشم

اصلا دلیل مامامت قانع کننده نیست...

شما تازه عروسی الان باید برات یه لباس خوشگل وجدید بخرن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه لباس عقدتو نپوشیاااااا فک میکنن لباس نخریده نامزدت نداره بخره تکراری نپوش حرف در میارن 

اره هي ميگم بشون ..تل الان پنج شيشتا گرفته ولي تاحالا جايي نپوشيدم ميترسم ناراحت شه اگه نپوشم 

نپوش لباس عقدتو خیلی تکراریه برای شما که تازه عروسی انگار از رو نداری مجبور شدی بپوشیش 

ی لباس خوشگل بخر بپوش 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد