2777
2789
عنوان

دیگه حسی به بچه ی داخل شکمم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 131 پست

دختر دایی من دوتا پسر داشت ناخواسته باردار شد 

اول که اصن میخواست سقط کنه

بعدشم که راضی شد نگهش داره امید داشت که دختر بشه

پسر شد ولی نه تنها خودش الان همه ما جونمون واسش در میره اینقد که این بچه جیگره 😅

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميده كه اتفاقا من اين پيشنهاد رو دادم  ولي به خاطر حرف مردم نميده اينقدر هم مظلومه طفلك پسر ...

وایی قلبم ترکید حالا وایسا ببین دراینده که پیرشد دختره هواشو داره یاپسره والا پسره هفته ای یهبارم نمیاد

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

یکی ازفامیلایه شوهرم بعد۸سال اینوراونورزدن تونستن بچه ازبهزیستی بگیرن بچه ۳ماهش بوددختره تاهمین یکماه پیش شدیکسال وخرده ای باباش ازدره پارکینگ میادبیرون بچه میپره پشت ماشین سربچه میره زیره ماشین متاسفانه بچه میمیره یعنی این خانوم هیچی ازش نمونده چه خودش چه شوهرش دارن دیوونه میشن میگم خدابه هرکسی بچه نمیده قدرشوبدون منم دوتاپسردارم خداروشکرمیکنم

وایی قلبم ترکید حالا وایسا ببین دراینده که پیرشد دختره هواشو داره یاپسره والا پسره هفته ای یهبارم نم ...

منم چند بارهمينو گفتم بهش 

گفتم دختر به درد مادر ميخوره پسر ول ميكنه و ميره

هيچي نميگه فقط نگام ميكنه و لبخند ميزنه باز دوباره ميره ميكنه توي حلق پسره

عكس پروفايلش پسره رو ميذاره

غذارو دهن اون ميكنه فقط

اصلا وحشتناك فرق ميذاره

مثلا خوراكي هر چي پسره بگه ميخره از دختره نميپرسه اصلا

خدا ازش نگذره 

لايك نكن مرسي اه

استاتر جان کاملا درکت میکنم .البته مک خودم ناخواسته باردار شدم 

و خون ریزی اینا داشتم چند بار رفتم سونو گفتن پسر تا اینکه جواب سل فری دختر در اوند 

ی دختر دارم یک ساله چون بدون برنانه بزی باردار شدم‌با فاصله کم از خدا خواستم ک پسر باشه و سونو ها گفتن پسر ولی دختر شد خیلی ناراحتم منم حس شمارو دارم 

مطمئنم دنیا بیاد عاشقش میشم ولی هنوز ک ناراحتم

خدایا حتما خودت صلاح کارو بیشتر میدونی قربونت پس آرامش بده بهم ممنون خدا جونم

منم تا قبل از اینکه این شرایط برام‌پیش میومد اگه یکی میومد تو تی نی سایت اینطور میگفت سرزنش میکردم اما الان دارم درک نیکنم 

من‌ن اینکه پسری باشم ولی دوست داشتم دوجنس رو تجربه کنم چون واقعا عاشق هر دوشون هستم 

این طرز فکر که دختر بیارم مونس و همدمم بشه کاملا اشتباهه !

تمام روانشناس ها میگن بچه هاتونو چ دختر چ‌پسر سنگ صبور خودتون نکنید بشینید باهاش درد و دل کنید اون بچرو نابود میکنید با اینکار !

اصل بچه دار شدن اینکه ی پسر بیارم‌پس فردا نگهم داره پیر شدم یا ی دختر بیارم کارامو بکنه و بشه سنگ صبورم نیس!

کاملا برعکسه شما تصمیم‌گرفتی ی موجود زندرو به این دنیا بیاری الانم که با اراده تو و خواست خدا قراره دنیا بیاد وظیفه خوشبخت کردنش و کمک بهش برای رسیدن به ی زندگی درست و تبدیل شدن به ی انسانه کامله همین و بس!

من خدا بهم ی زمان بچه ناخواسته بده یا همه ی بچه هام پسر یا دختر بشن برام هیچ‌فرقی نداره همشونو عاشقانه دوس دارم و هیچوقت هیچوقت حتی به زبون نمیارم که بچمو نمیخواستم یا دوست داشتم ظاهر و جنسیتش چیه دیگه بود!

معنی و مفهوم خداپرستی همینه نه اون آدمایی که تظاهر میکنن خدادوست و خداپرستن 

خدا دوستی اول از دوست داشتن خودت و بعد آدمها شروع میشه وقتی پاره ی تنتو بگی نمیخوام دیگه نمیتونی ادعا کنی کسی دیگه رو‌دوستداری داری کفر میگی!!!!

وایی قلبم ترکید حالا وایسا ببین دراینده که پیرشد دختره هواشو داره یاپسره والا پسره هفته ای یهبارم نم ...

بچه نیارید اگه طرز فکرتون اینه یکی نگهتون داره و عصای پیری و‌کوری و همدم و مونستون بشه!!!

بچه نیارید اگه طرز فکرتون اینه یکی نگهتون داره و عصای پیری و‌کوری و همدم و مونستون بشه!!!

من کی گفتم یکی باشع نگهم داره چرادرست نخوندید اول اینکه معمولا مادرپدرا همدم بچه هاهستن بچه هاهستن گه مشکلاتشونو بااونا درمیان میزارن کلا برای سرزدن و رفت وامد گفتم چون ماخانوادمون رفت وامدی هستیم یعنی هرهفته به پدرمادرمون سرمیزنیم ولی من بیشترازداداشام .

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
ابجیه منم یه دختر داره خیلی غر میزنه خیلیم لاعره و بد غذا اصن هیچی نمیخوره همش عر میزنه اذیت میکنه و ...

من خودم بچه ندارم ولی خب بعضی وقتا از خستگی و کلافگی آدم یه چیزایی میگه ولی بعد خودش پشیمون میشه