2777
2789
عنوان

دیگه حسی به بچه ی داخل شکمم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 131 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم نهایت بی منطق بودن شمارو میرسونه!

چیزی که دست شما نیس چجوری میخوای تغییرش بدی؟!همونجوری که شما پسر نخواستی اون بچه هم قطعا نخواسته بره توی یه خانواده ای که مادرش راجع بهش اینجوری حرف بزنه!نه دست اون بچه بوده نه دست شما!...کم ندیدم بچه هایی که مادراشون بزور و زحمت و دعا و دوا درمون خواستن از خدا و همون بچه ها شدن عذاب جونشون !!!....خودت بشین فک‌کن میفهمی چقد حرفهات زشت بوده راجع به بچه ای که از وجود خودت و همسرت و به خواسته ی شما قراره دنیا بیاد

اي بابا مگه ميشه؟؟؟؟ مثلا شما مادري ها اين حرفا چيه؟ در ضمن الكي يه چيزي ميكنن تو مغز مردم، روش هاي  تغذيه اي احتمالش خيلي ضعيفه كه جواب بده الكي دل مردمو خوش ميكنن بعدش ميخوره تو ذوقشون

خوبه حالا طعم پسرو چشيدي و اين حرفو ميزني

حيوانم آرزوست 😞😞😞

عزيزم ميدونم خيلي سخته حتما كلي رويا پردازي كردي و به عشق دختر حامله شدي 

اما ادم از يك ثانيه بعدش خبر نداره ، دلت و بسپار به خدا و بگو هرچي كه خيره 

ايشالله كه يك دست گل صالح و سالم به دنيا مياري

منم یه پسر داشتم تا ۷ماهگیمم گفتن پسره نه اینکه بچمو دوس نداشنه باشما اما دلم یه جوری بود ناراحت بودم. تا اینکه اواخره ماهه هفتم تو سونوگرافی گفتن بچت دختره انگار دنیارو دادن به من. شاید اشتباه شده باشه صبر کن دوباره یه موت بعد یه جا دیگه برو سونو. اونجایی که من میرفتم خیره سرش از قدیم بودو اسم در کرده بود دوسری هم اشتباه کرده بود سونو هامو 

ناشکری نکن خدا رو شکر کن ک سالمه و صدبرابر بیشتر شکر کن ک بچه داری حسرت بچه خیلی سخته خیلی سخت هوووووف😢😢😢

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️

نمی دونیدچقدرحالم بده،به خودم میگم کاش دیگه باردارنشده بودی،من آدم معتقدی هستم اما این موضوع خیلی فرق داره،یک هفته ست شب وروزندارم،هرکی میشنوه،میگه آخی مطمئنی؟ناراحت نباش.داغونم به خدا هیچ کس حالمو نمیفهمه.