2777
2789
عنوان

کدوم مارک مایبیبی برا نوزاد خوبه؟

177 بازدید | 17 پست

دخترم یک ماهشه و لاپاش سوخته و کلی اذیته بردمش دکتر براش پماد ترکیبی نوشت و گفت که بجای پوشاک تا زمانیکه خوب بشه از کهنه نخی استفاده کنم که نسوزه از دیروز تا حالا پوشاکش نکردم هروقت میخواست جیش کنه کلی گریه میکرد منم جیگرم کباب میشد اینم بگم که اون اسهال داره یکم دکتر گفت بخاطر شیرته چون گرمه .

میشه بگید کدوم مارک بیبی خوبه برا نوزاد من تا قبل از اون مولفیکس استفاده کردم با مای بیبی میشه از تجربیاتتون بگید؟؟؟؟

گر نگهدار من آن است که میدانم. شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مولفیکس عالییییییییه

من  یبار مای بیبی خریدم بدن پسرم کلا زد بیرون ولی مولفیکس خیلی خوبه

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

پریمای ترکیه ای...ولی خب گرونه و ارزشش رو داره

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

من یه داداش کوچولو دارم که اونم بیشتر اوقات ادرار سوختگی شدید داشت. هر پماد و دارو ترکیبی که سراغ داشتیم رو واسه اش تهیه کردیم.اما دریغ از نتیجه.

پوشک مولفیکس هم واسه اش استفاده میکردیم.چند بار پوشک هاش رو عوض کردیم اما نتیجه نداد.

اما واسه سوختگی اش یه پماد تهیه کردیم که نهایتا نتیجه داشت.

پماد سوختگی باریج اسانس 

واقعا عالی بود.

هر کسی که تاپیک ادرار سوختگی میزنه من بهش میگم چون واقعا ما خودمون واسه این موضوع خیلی اذیت شدیم.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها
من یه داداش کوچولو دارم که اونم بیشتر اوقات ادرار سوختگی شدید داشت. هر پماد و دارو ترکیبی که سراغ دا ...

داداشت چند وقتش بود؟ زود نتیجه گرفتید؟ با دکترم مشاورت میکنم مرسی بابت راهنمایت عزیز دلم

گر نگهدار من آن است که میدانم. شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد🤍

ضمنا بهتون تاکید میکنم واسه برطرف شدن سوختگی اش از پماد های کورتونی استفاده نکن.

این پماد ها شامل:تریامسینولون ان ان،هیدروکسی زن،هیدروکورتیزون و کلوتریمازول. ..هست.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها