2777
2789
اخه بچه اولم طبیعی بود دوباره جای دیگه رو باید بخیه بزنن  میترسم

ترس نداره. واسه من تا روز آخر تلاش کردن طبیعی بیارم. ولی بچه نچرخید. دیگه ببین 9 ماه تلاش کردم طبیعی باشه یهو گفتن سزارین. چقدر توو ذوق آدم میخوره

ولی الان میگم مهم اینه بدنیا اومد و اینکه سزارین سخت نیست. نترس. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا من تو هفته ۱۵ گفتن. وضعیتو میگن دیگه هر جوری باشه

ب من نگفتن ...چون من مشکل طول سرویکس داشتم فقط استرس طول رحمو داشتم دیگ ب فکر هیچی نبودم ..سری بعد رفتم حتما میپرسم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
سرکلاژ شدی؟ چند بود طول سرویکس شما؟  مال من ۳۶ بود گفتن خوبه

من ۱۳هفته ۳۲ بودم هر کاری کردم سرکلاژم کنه قبول نکرد گفت اولین بارداریته استراحت کن ۱۸هفته انومالی رفتم شد ۲۷ دیگ هر جا رفتم گفتن از زمان سرکلاژت گذشته اگ بدوزیم هر لحظه ممکنه سوزن بخوره ب کیسه ابت ...دیگ بیشتر دکترا پساریو تایید کردن الان نزدیک ده روز پساری گذاشتم گفتن عین همین سرکلاژ عمل میکنه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اما ب من گفت چون درشته نمیچرخه 

برا شما،سن جنینت بالاتره،،ماشاالله درشت هم هست وقتی گفتن نمیچرخه احتمالا نچرخه دیگه،،،شاید سزارین بشی،،،زایمان طبیعی با بچه درشت خیلی سخته،

البته من شنیدم ورزش هایی هست ک ماه‌های آخر بچه رو از بریچ درمیاره،،تو نت سرچ کن حتما ی چیزایی گیرت میاد

من ۱۳هفته ۳۲ بودم هر کاری کردم سرکلاژم کنه قبول نکرد گفت اولین بارداریته استراحت کن ۱۸هفته انومالی ر ...

من 18هفته سر پسرم سرکلاژ کردم

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
من 18هفته سر پسرم سرکلاژ کردم

دکترم اصلا سرکلاژو قبول نداره ...هر وقت میگفتم سرکلاژم کن میگفت فک میکنی سرکلاژ خیلی خوبه اخر ۱۸ هفته گفت خطر ناک الان پساری بزار اول خواستم رضایت بدم بعد ترسیدم کیسه اینو سوراخ کنه جا دیگم دکتر رفتم گفتن ما اصلا ۱۸ هفته سرکلاژ قبول نمیکنیم دیگ پساری گذاشتم

استراحت کن انشاءالله نی نیت صحیح و سالم میاد بغلت عزیزم

ان شالله ب امید خدا ...ان شالله ک همه خانوما باردار نی نیاشونو صحیحوسالم ب دنیا بیارن

عزیزم دوست من بچش سفالیک بود هفته ۳۶ بریچ شد ولی اینقدر پیاده روی کرد که دوباره سفالیک شد بچشم درشت ماشالله بالای ۴ کیلو دنیا اومد پس اگه طبیعی میخوای تلاشتو بکن تو میتونی

شماک بچه هاتون بریچه وضعیتت جفتتون چطوره ؟

من جفتم لولاییتگه توهفته ۲۱بچم بریچ شدتاقبلش سفالیک بود

دکترگفته ک جفت پابین ممکنه نزاره بچرخه بچت شمااطلاعی ندارین؟

وخدایی که بشدت کافیست