2777
2789

من.

ترس نداره

سزارین اجباری میشی و عین بچه های دیگه بدنیا میاد.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آرزوم بود بچم بریج باشه

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

خوش بحالت من ک از خدامه سزارینی بشم 😢

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

دکتر وضعیت جسمی شما را درنظرمیگیره صبرمیکنه ببینه بچه میچرخه یانه 

که اگه نچرخید وهمین طور موند سزارین میشی

واگه بچه چرخید و سفالیک شد زایمان طبیعی میشی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چه جوری هسی ؟هفته ۱۹ بم گفتن بریچ !الان هفته ۲۸ هستم یعنی چرخیده ماله من ؟😭

مگه تو ۱۹ هفته میگن 

من الان ۲۰ دو هفته دیگ سونو دارم یعنی معلوم میشه ؟اخه خیلی کوچولو ک 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اخه بچه اولم طبیعی بود دوباره جای دیگه رو باید بخیه بزنن  میترسم

زایمان اولت سخت بود ؟

زیاد درد کشیدی ؟