2821
2789
عنوان

گل سرشور

| مشاهده متن کامل بحث + 87226 بازدید | 77 پست
ا چه خوب.آخه جدیدا هر چی شامپو گرفتم هم سرم زود چرب میشه هم خارش داره خیلی اذیتم 

آب لوله کشی کلر داره بدبختمون کرده.میگن آب و تو تشت بریزین.بزارین یکم بمونه تا کلرش خارج شه بعد با کاسه سرتونوبشورین.

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونتیی ک موهاشون خشکه هفته ایی 1بار باید بزنن یا دوهفته یه بار

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من با گلاب قاطی میکنم اگه پوستت خشکه بهش کمی روغن زیتون هم بزن ک آبرسان هم بشه

ممنون عزیزم.من یکم پوستم مختلطه پس زیتون نزنم آره؟

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊
ممنون عزیزم.من یکم پوستم مختلطه پس زیتون نزنم آره؟

اگه پوستت زود چرب میشه نزن.

مرسی عزیزم 😘

خواهش میکنم گلم 😚❤

خوش به حالت منم درگیرشونم

ببین من همه شامپوها و نرم کننده و ماسک و کریستال و کراتین و دوفاز و موس ... همه رو گذاشتم کنار یه شامپو بچه استفاده میگردم نه سشوار نه اتو...

بعدم همیشه قبل از حموم دو مدل معجون ساده درست میکردم هر دفعه یکیو میذاشتم سرم. 

معجونام یکی ۵ قاشق روغن زیتون با دو قاشق عسل که با بخار کتری گرمش کردی و حسابی هل شدن

یکی دیگه هم ۲ عدد زرده تخم مرغ با ۵ قاشق روغن زیتون هل کنی بذاری سرت

.  روغن فندق اصل گیر آوردم باهاش پوست سرمو ماساژ میدادم.... دیگه نخود رو همین نخودِ آش رو آسیاب میکردم با یکم آب در حد خمیر شدن خیس میکردم چند ساعتی بعد با ۳ تا زرده تخم‌مرغ میذاشتم فرق سرم ۳ ساعتی باشه بعدم میرفتم حموم.... به ۳ ماه نکشید دیدم موهام ریزشش قطع شد بعدم موهای کوتاه کوتاه زدن بیرون دوباره در اومد....

هووف کف کردم تا نوشتم😥😥

خدایا شکرت
ببین من همه شامپوها و نرم کننده و ماسک و کریستال و کراتین و دوفاز و موس ... همه رو گذاشتم کنار یه شا ...

وای ممنونتم عزیزم....اینهمه تایپ کردی

واقعا لطف کردی هر چی میخوای خدا بهت بده

کنجدتم سالم بیاد بغلت اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

وای ممنونتم عزیزم....اینهمه تایپ کردی واقعا لطف کردی هر چی میخوای خدا بهت بده کنجدتم سالم بیاد بغل ...

قربونت عزیزم ان‌شالله که به دردت بخوره زود جواب بگیری...

خدایا شکرت
قبل از حموم یه کم با اب قاطی کن تا نرم بشه بعد اول موهاتو با شامپو بشور بعد گل سرشور رو بمال به سرت ...

سلام،منم خریدم ولی بلد نیستم🙈

موهام فر وکم پشت وکم رشد شده،☹میخام استفاده کنم چجوری؟؟؟؟؟گفتی اول یکم توآب بریزم بعدته نشینشو بزنم سرم یا صاف کنم بعد بزنم؟؟؟؟؟؟

بعدش که زدم نرم کننده ام بزنم؟؟من موهام چون خشکه خیلی لازمه واسه موهام🤔

منم استفاده میکنم دوباره.اصلا شامپو نمیخواد بزار تو آب گرم یخورده بعدسرتو باهاش چند دقیقه ماساژ بده ...

نرم کننده چی؟؟؟بوی بد میگیره موهات،؟؟؟؟

وفتی با آب قاطی میکنی بعدش صاف کنم  آبشو بزنم یا ته نشینشو؟؟؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792