2821
2789
عنوان

گل سرشور

87226 بازدید | 77 پست

بچه ها موهام خیلی زود چرب میشه جدیدا مثلا تو یه روز .حالا از عطاری گرفتم نمیدونم چطوراستفاده میشه؟وقتی بزنم بعدشم دوباره شامپو بزنم یا نه؟ممنونم

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊

فک کنم بعدش نباید شامپو بزنی.من عاشق‌ بوشم.بچه بودیم استفاده میکردیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا اگه موهات چربه به دردت نمیخوره.

روش استفاده اینه که بعد از شست‌شوی کامل سرت وقتی خواستی بیایدبیرون ده دقه اخر بذار روی سرت بعد بشور بیا بیرون

ولی بگم که به چند ساعت نکشیده سرت بوی گند میگیره در حد جسد مرده😣

قبلا استفاده میکردم به خاطر ریزش مو....

خدایا شکرت

منم استفاده میکنم دوباره.اصلا شامپو نمیخواد بزار تو آب گرم یخورده بعدسرتو باهاش چند دقیقه ماساژ بده ب صورتتم بزن عالیه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792