2777
2789
عنوان

رفلاکس 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 217 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من از بس روز  بیداره شب میخوابه

ماشاءالله بگو

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
سلام دارو چی میدین؟

رانیتیدین وکولیکزودایمتیکون امپرازول 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

سلام عزیزم فکرنکنم کسی بیشتر ازمن با این ریفلاکس لعنتی سروکارداشته برای پسرمن که انقدشدید بود ۲ماهگی بچم وبستریش کردن کلی سوراخ سوراخش کردن وازمایش وعکس وسونو که ببینن ریفلاکس یا چیز دیگه چون بادارو هم کنترل نمیشد که خدارو شکرریفلاکس بود و شیرخودمم بااین که رژیم گرفتم بهش نساخت وشیرخشکای بیرونم هیچ کدومشون نساخت وهی بالا میاورد که اخرسر بادستور شیرخشک امریکایی براش نوشت وفقط اون بهش ساخت که الان ده ماهشه هنوز همون شیرخشک رومیخوره وداروهاش نکسیوم وزانتکاک بادوز بالا که الان ریفلاکسش کنترل شده اگر به زور بهش بدم ویا غذاش وقشنگ پوره نکنم وبدشیر ۴دست وپا بره وروشکم بیفته بالا میاره که اینم بخاطر فعالیت زیاده فقط ارزوم زودتر خوب بشه وهمه چی بخوره وبالا نیاره انشاللع همه بچه های ریفلاکسی زودترخوب بشن چون مادرم پابه پا داغون میشه

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
سلام عزیزم فکرنکنم کسی بیشتر ازمن با این ریفلاکس لعنتی سروکارداشته برای پسرمن که انقدشدید بود ۲ماهگی ...

سلام عزیزم درکت میکنم من خودم دارم از پا درمیام .دخترم وزن گیریش خوب نیس دلم براش کبابه