2777
2789
عنوان

رفلاکس 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 217 پست
اره به خدا اینقدر خوش تیپ شده .. اره یکمی شیطونیش زیاده دوستمم بعد 18 سال با ای وی اف باردار شد تو ح ...

چه جالب

شير خودشو داد يا خشك؟

اخه ميگن شير خودتو بدي لاغر ميشي

لايك نكن مرسي اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چه جوري برم پياده روي  تو حساب كن اولش كه ٢٠كيلوً اضافه وزن داشتم الانم ١٥اضافه كردم با ٣ ...

راست ميگي ولي همين راه رفتن تو خونه ، اومدم بكم راه رفتن تو استخر ديدم اب تميز نيست اصلا

واي انشالله بجه به دنيا بياد همشو جبران مي كني من خودمم منتظرم برسه به سن مهدكودك هفته اي دو بار برم باشگاه

راست ميگي ولي همين راه رفتن تو خونه ، اومدم بكم راه رفتن تو استخر ديدم اب تميز نيست اصلا وا ...

بزار پيش مامانت

من از الان به مامانم گفتم بذارم پيشش برم باشگاه 

اخه سره كوچه مون باشگاهه

لايك نكن مرسي اه
چه استرسي داشتي مثلا توي بارداريت

همین غربالگریا یا مثلا یه روز دکتر میگفت چرا رشد نکرده میرفتم سونو میگفت خوبه. دوسه بار واسه کیسه آب وسواس داشتم که پاره شده یا نه...یا چرا تکون نمیخوره ...وسواس های الکی که با یک توکل درست میشه

پایان نامه ..

رسیدگی به پسرم

من امشب سبزي پلو با ماهي و سالاد كاهو خوردم

الان حالت تهوع شديد گرفتم 

كسي دليلشو ميدونه

دارم بالا ميارم

چي بخورم

خواهشا واهنمايي كنيد

ببخشيد استارتر

لايك نكن مرسي اه
همین غربالگریا یا مثلا یه روز دکتر میگفت چرا رشد نکرده میرفتم سونو میگفت خوبه. دوسه بار واسه کیسه آب ...

منم همش ميترسم وقتي تكون نميخوره

امروز تكون نميخورد

رفتم سرچ كردم

علائم مردن جنين در شكم مادر

علائم پيچيدن بندناف و خفگي

اينقدر ناراحت بودم 

بعد ديدم من علائمشو ندارم

فهميدم توهم زدم 

لايك نكن مرسي اه