2777
2789
عنوان

رفلاکس 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 217 پست
اره از ازدواجم كلي اضافه كردم بعدشم كه باردار شدم باز ١٥كيلو  همشم به خاطر استراحت زياده

اصلا نگران نباش دوستم 120 کیلو شد رو بارداریش چون استراحت مطلق بود الان دخترش دو سالشه و دوست من شده 60 کیلو به لطف بچش😁

خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال يكي سقط كردم الانم استراحت مطلق نيستم در حد كارهاي روز مره و اشپزي گاهي البته

منم يه سقط كردم بعدش باردار شدم ، سعي كن اگه دستور استراحت نداري از دكتر پياده روي رو بري خيلي خوبه 

توروخدا جدي ميگي؟ بچش شيطونه يعني

اره به خدا اینقدر خوش تیپ شده .. اره یکمی شیطونیش زیاده دوستمم بعد 18 سال با ای وی اف باردار شد تو حاملگیش فقط دراز بود حموم ماهی یکبار میرفت در این حد بود

خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️
منم يه سقط كردم بعدش باردار شدم ، سعي كن اگه دستور استراحت نداري از دكتر پياده روي رو بري خيلي خوبه& ...

فقططط ارامش 

من سر پسرم جوونتر بودم و بیخیال نفهمیدم پسرم کی بزرگ شد اما سر دخترم توبارداری فقطططط استرس الانم مونده واسم و بچم حساس

منم يه سقط كردم بعدش باردار شدم ، سعي كن اگه دستور استراحت نداري از دكتر پياده روي رو بري خيلي خوبه& ...

اخه چه جوري برم پياده روي 

تو حساب كن اولش كه ٢٠كيلوً اضافه وزن داشتم الانم ١٥اضافه كردم

با ٣٥كيلو اضافه وزن ديگه پا و كمر برام ميمونه؟

دو قدم ميرم خسته ميشم😩😩

لايك نكن مرسي اه