2777
2789
عنوان

😲😆😑😆+عکسسسسسسس💛💛💛

2225 بازدید | 97 پست

سلام و درود بر نی نی سایتیون شب زنده دار    

میخوام چند تا عکس از افراد معروف ایرانی  با همسراشون و یا شایدم تکی بذارم   شایدم عکسا  تکراری باشن براتون    اگه دوس داشتین بمونین عکسا رو میذارم    

هانیه غلامی (بازیگر_متولد ۱۳۷۳)

عکس روز عروسی

عکس روز عقدش

ی چیز جالب😁با مادرش ۱۷ سال اختلاف سنی داره چقدر مادرش جوونه😮😁

↩ویدا جوان(بازیگر_متولد ۱۳۶۵)

ویدا جوان تو ی مصاحبه گفته:

ویدا جوان برخلاف رسم و رسوم ایرانی‌ها خودش از ایلا تهرانی خواستگاری کرد. ایلا هم که اصلا انتظار خواستگاری نداشت بالافاصله قبول کرد! البته برای این‌که به خانواده‌ها هم احترام بگذارند، مراسم آشنایی ترتیب دادند که البته آن‌هم متفاوت بود. ایلا به جای گل و شیرینی با کتاب سعدی و دو جلد از کتاب‌های هوشنگ به مراسم خواستگاری رفت. اما ته هنری بازی‌شان، مهریه  ویدا جوان است. 7111 شاخه گل رز هلندی به رنگ‌های سفید، قرمز و زرد .

الان بقیه رو هم میذارم😻😻😻

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⚘

لطفا ی صلوات برام بفرستین اگه میشه ممنون میشم 😻الان بقیه عکسا رو هم میذارم💛

اون خانوم كنار هانيه غلامي مادرش نيس صدبار توضيح داده خاله ش هست اون خانوم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هانیه غلامی تو دانشگاه ما درس میخوند.منم اصلن نمیشناختمش یبار دوستم بهم گفت این دختره بازیگره ها.اون موقع سریال همه چیز آنجاست رو نشون میداد.گفت تو اون بازی کرده ولی من بازم نشناختمش.کلن تو دانشگامون هیچ کس نمیشناختش

احسان حاج صفی(فوتبالیست_متولد ۱۳۶۸)کاشان

زنش خوشگله

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⚘ لطفا ی صلوات برام بفرستین اگه میشه ممنون میشم 😻الان بقیه ...

فهمیدم اصلا خودتی با عنوان حسم گفتاا😍😍

دلم تنگت بود😘حالت خوبه گل من🤗🤗

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...                            
اون خانوم كنار هانيه غلامي مادرش نيس صدبار توضيح داده خاله ش هست اون خانوم 

ععع تو برنامه وقتشه اومده بود با مادرش زیاد دقت نکردم 

خودمم شک داشتم😂😑

پس اینه😆🙂

ععع تو برنامه وقتشه اومده بود با مادرش زیاد دقت نکردم  خودمم شک داشتم😂😑 پس اینه😆🙂

عكس مادرشو نديدم ولي سمت راستي ميدونم يه خانوم بازيگر هستن 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم