2821
2789
عنوان

عنبرنسارا

12698 بازدید | 24 پست

دوستم عفونت شدید رحمی داره.زیر شکمش مدام درد میکنه.

امروز گفت که عنبرنسارا دود دادم و از بعدازظهر هم دلدرد داره و هم کمر درد.

یعنی نشانه چی میتونه باشه؟؟؟خارج شدن عفونت؟؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم تازه خریدم میخام فرداامتخان کنم خداکنه خوب شم دیگ من خسته شدم

میشه بپرسم از کدوم نوعه شما؟؟باکتریایی یا قارچی؟؟

دوستم باکتریه.پاپ اسمیرش مشخص شده.و درد دیگه مزمن شده.

آخه میگن عفونت باکتریایی خیلی دیر خارج میشه از بدن

خواهر من هر بار عفونت داشته باشه همین کار رو میکنه،دکتر رفته،با دارو فایده نداشته

ولی خواهر شوهرم امتحان کرد،نشد

نمیدونم به چیه،به بدن ربط داره یا به اصل بودن عنبر نسارا

عفونت رحم در دستگاه تولید مثل زنان رخ می‌دهد. رحم در قسمت تحتانی شکم قرار دارد و شامل لوله‌های فالوپ، زهدان، دهانه‌ی رحم و تخمدان‌ها می‌شود. عفونت رحم بسیار رایج است و سالانه تعداد زیادی از زنان به آن مبتلا می‌شوند. انواع گوناگونی از باکتری‌ها می‌توانند موجب عفونت رحم بشوند؛ برای نمونه، همان باکتری‌هایی که باعث ایجاد بیماری های مقاربتی سوزاک و کلامیدیا می‌شوند. درواقع، ابتدا باکتری‌ها وارد واژن می‌شوند و عفونت ایجاد می‌کنند. به‌مرور زمان عفونت به داخل رحم نیز سرایت می‌کند. عفونت در رحم درصورت وارد شدن به خون، ممکن است بسیار خطرناک و حتی مرگ‌آور باشد.

عوامل ایجاد عفونت رحم

ابتلا به بیماری‌هایی نظیر سوزاک و کلامیدیا شرایط عفونت در رحم را فراهم می‌کند. ازجمله سایر عوامل دخیل در عفونت نیز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

برقراری رابطه جنسی در سنین زیر ۲۵ سال؛

برقراری رابطه جنسی بدون استفاده از وسایل پیشگیری از بارداری (کاندوم)؛

استفاده از وسیله پیشگیری از بارداری آی یو دی (IUD)؛

استفاده از دوش واژینال؛

داشتن سابقه‌ی عفونت رحم.

علائم عفونت رحم

برخی از زنان مبتلا به عفونت، هیچ نشانه‌ی خاصی را احساس نمی‌کنند، اما در دیگران این نشانه‌ها وجود دارد:

احساس درد در ناحیه‌‌ی تحتانی شکم؛

احساس درد در ناحیه‌ی فوقانی شکم؛

تب؛

احساس درد حین رابطه‌ی جنسی؛

خونریزی نامنظم؛

احساس درد هنگام خروج ادرار؛

افزایش ترشحات واژینال بدبو؛

خستگی.

عفونت رحم می‌تواند موجب دردهایی در سطح اندک یا متوسط بشود، اما در برخی زنان این درد بسیار شدید است و آنها علائم زیر را دارند:

دردی شدید و آزاردهنده در لگن؛

استفراغ؛

بیهوشی؛

تب شدید (بالاتر از ۱۰۱ درجه فارنهایت).

اگر یکی از این نشانه‌ها را دارید، حتما به پزشک یا مرکز فوریت‌های پزشکی مراجعه کنید، زیرا ممکن است عفونت به خون یا سایر بخش‌های بدن‌تان سرایت پیدا کرده باشد. 

والا دختر عموم ۷سالشه سینوزیته شدیدی داشت که هر دکتری برده بودن خوب نمیشد .

بعد از کلی عکس انداختن و اینا فهمیدن بچه پراز عفونته بعدش مادربزرگم ب عموم زنگید گف بچه رو بردار بیار بدونه این ک ننش بفهمه من درستش کنم.

از عطاری عنبر نسا تازه خرید اونو ریخ تو منقل رو سره دختر عموم ی پتو کشید گف بو کن .هی نفس بکش بوشو محکم بکش بالا.

بعد از چن دیقه از بینیش چرکه سیاه دراومده بود چه جوووورم.

بعد بردن عکس اینا انداختن دیدن دیگ اصلا یذره اثری نمونده ازش

الان ن سردرد میگیره ن تن تن سرما میخوره .

خوبشده دیگ .

عنبرنسا برای عفونت خیلی مفیده .

برای هر بیماری ای دواس .

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  
خیر این چیزا خرافاته. یه مقاله از دانشگاه تهران یه مدت پیش خوندم که نشون میداد که تقریبا هیچ تاثیری ...

اگه یه چیزی رو نتونن ثابت کنن خرافاته؟

همون مقاله ها پدرمونو دراوردن 😂😂😂

البته تو خیلی جاها هم به دردمون خوردن انصافا 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اگه یه چیزی رو نتونن ثابت کنن خرافاته؟ همون مقاله ها پدرمونو دراوردن 😂😂😂 البته تو خیلی جاها هم ...

چند تا باکتری شایع رو در معرض دود عنبر نسا قرار دادن، تازه بعد 6 ساعت به اندازه ناچیزی تاثیر گذاشت. وقتی این نتایجو آدم ببینه و هنوز رو عنبرنسا اصرار کنه میشه خرافات.