2777
2789
عنوان

تیر خلاص

115 بازدید | 13 پست

منو همسرم خیلی باهم خوب بودیم طوری که همه بهمون میگفتن همو خیلی دوست داشتیم تا اینکه بچه دار شدیم و همه چی بهتر شد اما از وقتی به دنیا اومد شوهرم عوض شد فک کردم با اومدن بچه خوشبختر میشیم دخترم دنیای هر دومونه عاشقشیم اما همسرم باام سرده البته منم مقصرم اما هر بار خواستم حرف بزنیم و حلش کنیم نشده همش میگه این زندگی نیست ما داریم همش دعوا امشبم گفت الهی برم که بمیرم منم گفتم اگه انقدد این زندگی برات سخته برو گفت فقط به خاطر بچه تحمل میکنم منم بدم قبول اما اونم مقصره چند شب پیشم گفت کاری به من نداشته باش  تا حرفم میزنم میره  انگار هردومون نمیخایم چیزی عوض شه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا اینطوری شده؟قطعا یه مسائل خردی هستن که بمرور جمع شدن و فاصله ایجاد کردن بینتون.

اتفاق خاصی نیفتاده از بعد تولد بچمون همینیم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
نکنه کسی طلسم کرده؟؟ والا دروغ چرا همین تاپیک بغلی داشتم میگفتم به دعا و طلسم اعتقاد ندارم😓😓ول ...

هر چی فک میکنم چیزی نشده  اگه دخترم نباشه خونمون سکوت مطلقه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اتفاق خاصی نیفتاده از بعد تولد بچمون همینیم 

خب چون بچه ها کم خوابی  و خستگی دارن. نظم زندگی رو بهم میریزن زن و شوهر کم حوصله میشن و سر چیزایی که قبلا صبور بودن به هم غر میزنن. بمرور همسران وقتی یکیشدن حرف میزنه پیش فرض ذهنیشون غر زدن و ایراد کرفتنه. پس در مقابل یه حرف ساده جبهه میگیرن.

بهتره به خودتون فرصت بدید و سعی کنید با مهربانی بیشتر اوضاع رو بهتر کنید. منم بعد تولد پسرم که چند سال هم منتظرش بودیم اینجوری شده بودم. ولی بمرور داریم بهتر میشیم.

به خودتون بگید امروز من خوش اخلاقم.هر چی هم بشه بازم خوب حرف میزنم. غر نمیزنم. و سعی کنید با کلام خوب و کمی طنز و مطایبه فضای خونه رو بهتر کنید. میتونیداز بازی با دخترتون شروع کنید. چند وقتشه نینی؟

به خودتون بگید امروز من خوش اخلاقم.هر چی هم بشه بازم خوب حرف میزنم. غر نمیزنم. و سعی کنید با کلام خو ...

اونم باید بخواد یا نه  هیچ جا نمیاد با من وقتی من با دخترمم اون نمیاد فقط در حد معمول حرف میزنه مثل الان که میگه پیتزا میخوری زنگ بزنم بیارن همیننننننننن    دیگه نمیگه کجا بودی دیر اومدی خوبی  چرا کمرت درد میکنه شوهر من خیلی خوب بود خیلی  ایده ال بود 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اونم باید بخواد یا نه  هیچ جا نمیاد با من وقتی من با دخترمم اون نمیاد فقط در حد معمول حرف میزنه ...

مردا وقتی خسته میشن کم حرف میشن و تو خودشون میرن. شما استارت مهربونی رو بزن اگه اون ادانه نداد هر چی خواستی بگو. چون میگی خوب بوده.

مردا وقتی خسته میشن کم حرف میشن و تو خودشون میرن. شما استارت مهربونی رو بزن اگه اون ادانه نداد هر چی ...

امیدوارم امشب یه قدمی برداره والا خودمم خستم اصلا قهرو دوست ندارم   

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔