oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عنوان حس خوب 81 بازدید | 10 پست گاهی برای دل خودت هم که شده، یک فنجان چای با کمی آرامش کنار بگذار....دلت دوست خواهد داشت این حسّ خوب را....کمی برای خودت زندگی کن....😍👯 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤ 1397/04/14 | 18:52 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 چ قشنگ عالی بودمهربان ممنونم عزیزم🌷🌷 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عالی ممنونم خانمی🌷🌹 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عالی بود 🌷🌹🌷🌹💋💋 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عالیه عزیزم.امضاتونم حس خوبه ممنونم عزیزم،خداروشکر که حس خوب گرفتین🌷🌹💋 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
رزعاشق عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 756 دقیقا حرفتو قبول دارم. گاهی بعضی خوبیها رو فقط برای خوب شدن حال خودمون باید انجام بدیم.😍😍😍 دلت خیلی مهربونه دوستم😍😍
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 دقیقا حرفتو قبول دارم. گاهی بعضی خوبیها رو فقط برای خوب شدن حال خودمون باید انجام بدیم.😍😍😍 دلت خی ... فدات دوست گلم ممنونم😍😍شماهم خیلی مهربونی😍😍 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤