2821
2789
عنوان

زندگی مشترک

162 بازدید | 12 پست

ی نذری ذکری چیزی ک واقعا جواب بده واسه من بگیر بخدا گناه دارم دوس دارم خونم مستقل باشه خسته شدم از طبقه بالای مادرشوهر موندن خدایا یعنی میشه ب خیریت منم ی روز خونم مستقل بشه حتی اجاره ای هم راضیم

پس انداز خواهر پس انداز 

وام ✋

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در خونتو قفل کن بشین تو خونه رفت و امد هم نکن  . تو این گرونی اجاره ندادن خیلی خوبه قدر بدونین و یکم صرفه جویی کن ایشالا صاحب خونه شین 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
مشکلمون مالی نیس فقط نمیدونم چرا شوهرم پا نمیشه بریم

حرکت میخواد پس

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

در خونتو قفل کن بشین تو خونه رفت و امد هم نکن  . تو این گرونی اجاره ندادن خیلی خوبه قدر بدونین ...

اخه مام هیچیمون مستقل نیس همینجوری در باز میکنن میان ت  چیزی بخان خودشون از تو یخچال میبرن مثلا ما ژیلت یا دستمال کاغذی داشته باشیم میرن تو اتاق میبرن دختر مجرد داره لوازم ارایش بخان میرن بر میدارن دیگه چی بگم تا درکم کنی شرایطمم جوری نیس ک بگم چرا اینجوری میکنید ده بار گفتم ب روی خودشون نیاوردن

عزیزم اگه مشکل مالی ندارید هرچه زودتر با شوهرت جدی حرف بزن و حتما حتما زودتر برو مامان منم مثل شما اولای ازدواج دلش سوخته بابامو جدا نکرده از مامانش هنوزم داره طبقه بالای مادربزرگم زندگی میکنه خواهرم شوهر کرده رفته منم دارم ازدواج میکنم ولی مامانم هنوز مونده هرچی بیشتر بمونی بیشتر وابسته میشه و رفتن سختتر میشه 

همه ما یک بار پرسیده ایم چرا؟! و شنیده ایم چون دختری !   
ی ذکری دعایی ک شوهرم راضی شه بریم

ذکر و دعا چیه بشین باهاش حرف بزن بگو دوست دارم تا جوونیم مستقل باشیم اینجوری راحت نیستم مامانتینا رو خیلی دوست دارم ولی اینجوری فلان دوستم تجربه کرده بعد چندسال به مشکل خوردن منم میترسم میخوام جدا زندگی کنیم با زبون راضیش کن بد اخلاقی نکن

همه ما یک بار پرسیده ایم چرا؟! و شنیده ایم چون دختری !   
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز